2019-10-20 20:30:21
Φωτογραφία για Έμεινε με δέκα, αλλά κέρδισε ο Ιάλυσος (vid)
Το πρώτο του τρίποντο πανηγύρισε ο Ιάλυσος Ρόδου, ο οποίος αν και έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με 10 παίκτες κέρδισε με 1-0 στο Οικονομίδειο την Νίκη Βόλου, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της Football League.

Σεφτές στις νίκες έκανε ο Ιάλυσος που πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με την Νίκη που είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από το ματς. Σ΄ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό του στα πρώτα λεπτά, ο Ιάλυσος ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα στο ματς και προσπαθούσε να γίνει απειλητικός για την εστία του Αποστολίδη.

Στο 20΄ η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μακρυδημήτρη για μαρκάρισμα στον Ροχάνο, καθώς θεωρήθηκε από τον διαιτητή ότι ήταν τελευταίος παίκτης. Τρία λεπτά αργότερα η Νίκη Βόλου είχε την πρώτη της καλή φάση στο παιχνίδι, με την εκτέλεση φάουλ του Κρουθ την οποία και απέκρουσε σε κόρνερ ο Ανδρούτσος.Αυτό το οποίο δεν κατάφερε σε εκείνο το χρονικό σημείο το συγκρότημα του Ισαάκ Χόβε, το πέτυχαν οι Ροδίτες στο 30΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σερτζίνιο, το οποίο κέρδισε ο Μαραγκουδάκης από τον Αλιατίδη.


Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 27΄ η Νίκη είχε μια ακόμα καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ με το σουτ του Ροχάνο να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Ανδρούτσου, ενώ στο 34΄ οι Θεσσαλοί απώλεσαν σημαντική ευκαιρία για το 1-1, όταν μετά από λάθος έξοδο του Ανδρούτσου ο Ροχάνο έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των Δωδεκανήσιων.Με το πέρας της ώρας η Νίκη ενέτεινε την πίεση της, προκειμένου να φτάσει στη ισοφάριση.

Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στις καθυστερήσεις με το σουτ του Ντομίνγκεθ να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Ανδρούτσο, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Νίκη ενέτεινε την πίεση της για το γκολ και στο 55΄ είχε μια ακόμα καλή στιγμή, με την κεφαλιά του Αλιατίδη να περνά πάνω από την εστία του Ανδρούτσου.

Με το πέρας της ώρας οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο, εν αντιθέσει με τον Ιάλυσο, ο οποίος οπισθοχώρησε και έδωσε βαρύτητα στα μετόπισθεν του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν στο 74΄ η ομάδα του Ισαάκ Χόβε να αγγίξει το γκολ, όταν ο Αλιατίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Ανδρούτσο αυτός όμως τον νίκησε και διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με συνέπεια οι Ροδίτες να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε του αγώνα.
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ