2019-10-21 09:19:50
Φωτογραφία για Ο Χ Ι σε τροπολογία ''έκτρωμα'' για τον ''χακί'' συνδικαλισμό
Του Ηλία Προύφα

Καθημερινά πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι κάποιοι θα θελήσουν να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο που ισχύει στο στρατιωτικό συνδικαλισμό μέσα σε μια νύχτα. 

Την στιγμή που πληθαίνουν οι φωνές ενότητας και ωριμάζει μια κουλτούρα συνεργασίας ποιοι είναι αυτοί που επιθυμούν φωτογραφικές ρυθμίσεις ;

Από διαρροές κυκλοφορεί ότι πρόταση αυτών των κύκλων, είναι να δημιουργηθεί στο Υπουργείο Άμυνας ,ανεξάρτητη υπομονάδα υπαγωγής στον Υπουργό, για τη θεσμική Εκπροσώπηση των στρατιωτικών.

Το γραφείο αυτό θα στελεχώνεται  με  απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου  ΜΙΑΣ Ομοσπονδίας ,κατόπιν υπόδειξης του Πρόεδρου. Ο αριθμός αυτός των αποσπασμένων πιθανόν πάνω από 10 θα έχει δικαίωμα να τους παύει από τα καθήκοντα τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες γίνεται κατανοητό ότι επιθυμούν μια ομοσπονδία , με υπερεξουσίες  του ΠΡΟΕΔΡΟΥ. Να τοποθετεί ο ίδιος και να παύει τις αποσπάσεις αυτές, χωρίς να λαμβάνει  υπόψη τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις και σαφώς αντίληψη τους είναι να δημιουργούν «στρατό υποστηρικτών». 

Ευχόμαστε να διαψευστούμε  και να μην υπάρξουν νέες αναταράξεις στις Ένοπλες δυνάμεις……
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ