2019-10-21 12:48:23
Φωτογραφία για Τι άλλο θα συμβεί: 554.583,45 € το χρέος προς την ΔΕΗ του Δήμου Ξηρομέρου, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της ΔΕΗ του Αυγούστου 2019!
ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

         Το πρόβλημα των ανταποδοτικών τελών στον Δήμο Ξηρομέρου, το οποίο αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του Δήμου μας, είναι σε όλους γνωστό και σας το περιγράψαμε πολύ σύντομα με πολύ πρόσφατη μας ανάρτηση (δείτε εδώ).

       Η δημοτική αρχή του κ. Γαλούνη το κληρονόμησε από την δημοτική αρχή του κ. Σαμαρά και τώρα το κληρονόμησε και η δημοτική αρχή του κ. Τριανταφυλλάκη.        Η δημοτική αρχή του κ. Γαλούνη μάλιστα για να ξεπληρώσει τα υπέρογκα χρέη προς την ΔΕΗ και τον ΦΟΣΔΑ, τον Ιούνιο του 2017, προχώρησε σε σύναψη μεγάλου δανείου λίγο κάτω από 1 εκατομμύριο ευρώ, με τον τότε Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη, στο δημοτικό Συμβούλιο στις 25.6, να διαβεβαιώνει και να υπόσχεται ότι κάθε ημέρα που θα πηγαίνει στο Δημαρχείο θα βλέπει την πορεία των ανταποδοτικών και δεν θα χρεώσει από εδώ και πέρα ούτε ευρώ τον Δήμο στα ανταποδοτικά τέλη. BINTEO......

          

     Δυστυχώς με επίσημο έγγραφο που σήμερα σας παρουσιάζουμε, που προέρχεται από την ΔΕΗ και είναι του Αυγούστου 2019, ο Δήμος Ξηρομέρου φαίνεται να έχει ένα πολύ μεγάλο χρέος προς την ΔΕΗ της τάξεως των 554.583,45 €.
ximeronews
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνάντηση ΕΟΟ με ΠΙΣ, ΠΦΣ, ΠΚΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνάντηση ΕΟΟ με ΠΙΣ, ΠΦΣ, ΠΚΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ