2019-10-21 17:00:36
Φωτογραφία για TUI: 2 στις 6 ελληνικές εμπειρίες διακοπών στην Ρόδο - από τις καλύτερες στον κόσμο για το 2019
Έξι εμπειρίες σε ελληνικά νησιά αναδεικνύονται από την TUI ως οι κορυφαίες στον κόσμο για την τουριστική σεζόν του 2019 (Μάιος-Σεπτέμβριος), σύμφωνα με τα επίπεδα ζήτησης που παρουσίασαν από διεθνείς ταξιδιώτες, είτε με διαδικτυακή κράτηση στις σελίδες του τουρ οπερέιτορ, είτε στις κρατήσεις μέσω tour guide.

Οι κορυφαίες αυτές εμπειρίες, τις οποίες προσφέρει η TUI στα προγράμματα εμπειριών στους προορισμούς, και είναι ανάμεσα στις 20 καλύτερες στον κόσμο, βάσει της ζήτησης από τους πελάτες του τουρ οπερέιτορ, βρίσκονται στη Ζάκυνθο, στη Ρόδο, την Κω και την Κρήτη.

Οι ελληνικές εμπειρίες που περιλαμβάνονται στις 10 κορυφαίες για το καλοκαίρι του 2019, σύμφωνα με τη ζήτηση στα ψηφιακά κανάλια (τα τουριστικά γραφεία, η ιταλική πλατφόρμα www.musement.com και η εφαρμογή TUI), είναι οι TUI Collection Turtle Island Cruise στη Ζάκυνθο, TUI Plus The smugglers bay στη Ζάκυνθο και TUI Collection Lindos & City Tour στη Ρόδο.


Όσον αφορά τις κορυφαίες εμπειρίες με κράτηση μέσω tour guide, οι ελληνικές της πρώτης δεκάδας είναι οι TUI Collection Lindos & City Tour στη Ρόδο, TUI Collection Nissyros Special στην Κω, TUI Collection Symi Discover στη Ρόδο και TUI Collection Spinalonga Private Tour στην Κρήτη.

Το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών για εμπειρίες στους προορισμούς των διακοπών παραμένει ισχυρό. Το 38% των Σκανδιναβών δίνουν έμφαση στις εκδρομές και τις δραστηριότητες στον προορισμό και αυτές επηρεάζουν την επιλογή προορισμού. Η κοντινή απόσταση στην παραλία (31%) και η ποιότητα του ξενοδοχείου (28%) έρχονται σε δεύτερη μοίρα για αυτούς.

Ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει 150.000 εμπειρίες σε όλο τον κόσμο και οι 50.000 έχουν δοκιμαστεί με ποιοτικά κριτήρια και αξιολογούνται ως ιδιαίτερα προτιμητέες ενώ μερικές χιλιάδες είναι αποκλειστικές της TUI.

Πάνω από τις μισές εμπειρίες που μπήκαν στις 100 κορυφαίες για αυτό το καλοκαίρι ανήκουν στα χαρτοφυλάκια προϊόντων TUI Collection και TUI Plus.

Από την ανάλυση φαίνετια ότι οι ταξιδιώτες που έχουν επιλέξει έναν ιδιαίτερο προορισμό κάνουν εκ των προτέρων κράτηση δραστηριοτήτων σε αυτόν μέσω ψηφιακών καναλιών, ενώ όσοι κάνουν κράτηση εμπειριών μετά την άφιξή τους μέσω tour guide ενδιαφέρονται περισσότερο να συναντήσουν ντόπιους και να εξερευνήσουν την ύπαιθρο.

TornosNews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ