2019-10-21 18:19:24
Φωτογραφία για Πλήρωση κενών θέσεων Λοχαγών Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών ΕΔ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ «Δ» ΚΑΙ «ΣΤ»

Προκήρυξη Διαγωνισμού Μετατάξεως Μονίμων Αξιωματικών προς Πλήρωση Κενών Θέσεων Λοχαγών του Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών

των Ενόπλων Δυνάμεων

ΑΔΑ: 6Ο6Η6-ΨΔΓ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε

Διαγωνισμό μετάταξης Μονίμων Αξιωματικών στο Κοινό Σώμα Οικονομικών Επιθεωρητών, για τη συμπλήρωση οκτώ (8) κενών θέσεων Λοχαγών. (ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΔΩ)

2. Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Αθήνα, εντός του διμήνου Απριλίου-Μαΐου 2020. Λεπτομέρειες θα καθοριστούν με νεότερη διαταγή του ΓΕΕΘΑ/ΔΟΕ, που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα σε όσους υποψήφιους κληθούν για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

3. Στο διαγωνισμό μετατάξεως μπορούν να λάβουν μέρος αξιωματικοί απόφοιτοι των, κατά την έννοια της περίπτωσης ε? του άρθρου 1 του ν. 3883/2010 (Α΄ 167), Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, που φέρουν το βαθμό του Λοχαγού ή αντιστοίχου των άλλων κλάδων των ΕΔ, τόσο κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης όσο και κατά τον χρόνο διεξαγωγής των εξετάσεων και οι οποίοι διαθέτουν τα παρακάτω προσόντα:


α. Έχουν προαχθεί κατ΄ εκλογή.

β. Έχουν μέσο όρο βαθμολογίας στις εκθέσεις αξιολόγησης ενενήντα (90) και άνω.

γ. Δεν έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα ή κάποιο από τα πλημμελήματα που ορίζονται στην περίπτ. α της παρ. 1 του άρθρου 8 του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ν. 3528/2007 (Ά26).

δ. Δεν έχουν τιμωρηθεί πειθαρχικά για παραπτώματα σχετικά με τη διοίκηση, εποπτεία, διαχείριση και διαφύλαξη της δημόσιας περιουσίας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

4. Οι υποψήφιοι υποβάλλουν στις Μονάδες-Υπηρεσίες που υπηρετούν, το αργότερο μέχρι 14 Φεβ 2020, αιτήσεις συμμετοχής Διαβάστε την σχετική προκήρυξη:
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ