2019-10-21 19:46:54
Φωτογραφία για Γενικό κάλεσμα για τη δημιουργία ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ
Πρόσκληση-Θέμα: Ίδρυση ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ με έδρα το ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ Ξηρομέρου

Αγαπητοί συγχωριανοί,

        Σας προσκαλούμε να στηρίξετε με συμμετοχική διάθεση την πρωτοβουλία μας για την ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου με έδρα το Αρχοντοχώρι και σας καλούμε να συμμετάσχετε στην πρώτη συνάντηση μας, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00μμ στο γραφείο της κοινότητας του χωριού, με θέμα: "ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ".

           Η δημιουργία Συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα έχει πρωτίστως το νόημα της επανένωσης των απανταχού συγχωριανών μας στη βάση κοινών στόχων και σκοπών σχετικά με την ανάδειξη και την ενίσχυση των μοναδικών πολιτιστικών μνημείων του τόπου μας. Βασικές μας προτεραιότητες μεταξύ άλλων θα είναι: η διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, η διατήρηση τοπικών εθίμων, η εκτέλεση κοινωφελών έργων, ο εξωραϊσμός εν γένει της κοινότητας, η οργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και οτι άλλο από κοινού που θα αποφασίσουμε.

Σας περιμένουμε όλους Υ.Γ: Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους πατριώτες μας ότι αναγκαστήκαμε να φτάσουμε στην κίνηση αυτή παρά την θέληση μας, αφού εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια συνεργασίας και συνεννόησης για την σωστή λειτουργία του περιβαλλοντικού συλλόγου και δεν βρήκαμε ανταπόκριση.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ