2019-10-22 15:00:31
Φωτογραφία για Και περιοδικό βγάζει ο Ιβάν - Έρχεται το Open Life
Το νέο περιοδικό OPEN LIFE του Έθνους της Κυριακής έρχεται για να γίνει ο πιο πολύτιμος οδηγός ευεξίας και αυτοβοήθειας, απαραίτητος για κάθε αναγνώστη που αναζητά τρόπους να βελτιώσει τη φυσική, συναισθηματική και πνευματική του υγεία. Δεκάδες επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, life coaches και δημοφιλείς προσωπικότητες θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους προκειμένου το περιοδικό αυτό να αποτελέσει μια διαχρονική, πολύτιμη βιβλιοθήκη προσωπικής ανάπτυξης και έναν χρήσιμο οδηγό προς την αυτοπραγμάτωση του αναγνώστη.

Το OPEN LIFE είναι μια συνεργασία του Έθνους της Κυριακής με την Εναλλακτική Δράση (enallaktikidrasi.com, leader στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης) και τη Brainfood Media, η οποία έρχεται να προσεγγίσει ενδιαφέροντα της σύγχρονης αναγνώστριας και του σύγχρονου αναγνώστη σχετικά με θέματα υγείας, ευεξίας, διατροφής, fitness & αυτοβελτίωσης.

Κυκλοφορεί την 4η Κυριακή κάθε μήνα με πλούσια ύλη και θα γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των αναγνωστών! Και για όσους δεν το πρόλαβαν, το OPEN LIFE θα κυκλοφορεί και μόνο του στα περίπτερα στην τιμή των 4 ευρώ. Πολύ σύντομα θα ακολουθήσει και ενότητα Open Life στο www.ethnos.gr με επιλεγμένη ύλη από το περιοδικό

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ