2019-10-22 18:46:59
Φωτογραφία για Το iOS 13 προκαλεί ανησυχίες για το AirDrop στο iPhone 11/11 pro
Το iOS 13 είναι ενα νέο λειτουργικό γεμάτο σφάλματα, τα οποία ώθησαν την Apple να κυκλοφορήσει ήδη τέσσερις διορθωτικές ενημερώσεις.Μια πέμπτη είναι ακόμη στο δρόμο, δηλαδή το iOS 13.2. Ένα νέο σφάλμα έχει εντοπιστεί περιμένοντας τους χρήστες με τα iPhone 11, το iPhone 11 Pro ή το iPhone 11 Pro Max.  

Το εν λόγω σφάλμα έχει σχέση με το τσιπ U1 που περιλαμβάνεται στο νέο iPhone. Αυτό συνδέεται με την εξαιρετικά ευρεία ζώνη και χρησιμοποιείται για το AirDrop. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αργότερα για τη λειτουργία tracker αντικειμένου της Apple, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.

Μπορεί να εμφανιστεί κάποιες φορές ένα μήνυμα σφάλματος στην οθόνη: "Δεν ήταν δυνατή η ενημέρωση του Ultra Wideband" . Η Apple αναγνωρίζει και αναφερει στην σελίδα της ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει και δηλώνει: "Αν δείτε αυτή την ειδοποίηση στο iPhone 11, στο iPhone 11 Pro ή στο iPhone 11 Pro Max, υπάρχει πρόβλημα με την ενημέρωση της δυνατότητας υπερευρείας ζώνης του iPhone σας. Το iPhone σας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει Ultra Wideband όταν ενημερωθεί . "

Τι πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Η Apple συμβουλεύει να κάνει μια αποκατάσταση του iPhone της, απλά. Αυτή η διαδικασία έχει επιδιορθώσει τις συσκευές σε ορισμένους χρήστες για τους οποίους το μήνυμα έχει εξαφανιστεί.Κάποιοι άλλοι που το έχουν ακόμα έχουν αναγκαστεί να κάνουν μια ανταλλαγή με καινούργια συσκευή στο κατάστημα της Apple.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Football Stories στην Κολομβία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Football Stories στην Κολομβία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ