2019-10-22 21:30:41
Φωτογραφία για Το κράνος Lumos Matrix Urban καλείται να προστατεύσει ποδηλάτες, αλλά και όσους κινούνται με δίτροχα, κάτω από όλες τις συνθήκες στους δρόμους.  Η σχεδίασή του είναι ιδιαίτερη, έχοντας ως σκοπό του να κάνει τον κάθε αναβάτη να φαίνεται από μακριά στην κίνηση, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένα φώτα στο π
Περισσότεροι για πρώτη φορά είναι οι πλούσιοι Κινέζοι από τους πλούσιους Αμερικανούς, σύμφωνα με έρευνα της Credit Suisse.

Βάσει της ετήσιας μελέτης, 100 εκατ. Κινέζοι περιλαμβάνονται πλέον στο κορυφαίο 10% των πλουσίων, έναντι 99 εκατ. Αμερικανών.

Σύμφωνα με την επικεφαλής των ερευνών της Credit Suisse, Νανέτ Εσλέ-Φεντέρμπ, παρά τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ - Κίνας, και οι δύο χώρες ενίσχυσαν την παραγωγή πλούτου.

Κατά τη μελέτη, φέτος υπάρχουν 1,1 εκατ. περισσότεροι εκατομμυριούχοι στον κόσμο σε σύγκριση με πέρσι, με το άθροισμά τους να φτάνει τα 46,8 εκατ.

Σε ό,τι αφορά τα περιουσιακά τους στοιχεία, ανέρχονται σε 158,3 τρισ. δολάρια, δηλαδή το 44% του παγκόσμιου συνόλου.

Κατά τις εκτιμήσεις των ερευνητών, ο παγκόσμιος πλούτος, ο οποίος πέρυσι αυξήθηκε κατά 2,6%, θα αυξηθεί κατά 27% τα πέντε επόμενα χρόνια και θα φθάσει το 2024 τα 459 τρισ. δολάρια.

Ο αριθμός των εκατομμυριούχων θα αυξηθεί επίσης στο διάστημα αυτό σε σχεδόν 63 εκατομμύρια.

Με πληροφορίες από Reuters
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ