2019-10-23 10:57:50
Φωτογραφία για ''Χακί'' συνδικαλισμός: Χαμένος της υπόθεσης ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος
Του Ηλία Προύφα

Το έχουμε γράψει εδώ και καιρό, ότι γίνεται προσπάθεια από ορισμένους κύκλους, να περάσει τροπολογία σχετικά με το ''χακί'' συνδικαλισμό, όπου θα παραμένει μία ομοσπονδία, από τις δύο νόμιμα υπάρχουσες.

Όπως ακούγεται, ορισμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως του Σαμαρικού μπλοκ, πρωτοστατούν στην προσπάθεια αυτή, η οποία μόνο προβλήματα θα φέρει.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχει δύο επιλογές, ή θα αφήσει τα πράγματα ως έχουν και ο κάθε στρατιωτικός θα επιλέγει την ομοσπονδία που θέλει, ή εάν αποφασίσει νομοθετικά ότι πρέπει να υπάρχει μία ομοσπονδία, τότε θα πρέπει να διαλυθούν και οι δύο υπάρχουσες και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες από την αρχή.

Οτιδήποτε άλλο προταθεί, θα είναι εκ του πονηρού και δυστυχώς ο αποδέκτης των αρνητικών συνεπειών που θα υπάρχουν, θα είναι ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ούτε στο Σαμαρικό μπλοκ ανήκει, αλλά ούτε και πρόθυμος όπως μαθαίνουμε είναι να διαταράξει τη συνδικαλιστική ειρήνη.

Δε χρειάζεται πυρηνική φυσική, αν ρίξει μια ματιά κανείς γύρω του, γνωρίζοντας ορισμένα πράγματα από τα του Πενταγώνου, θα καταλάβει πολλά... Το πράγμα μιλάει από μόνο του Δυστυχώς όπως ορισμένοι στρώνουν το χαλί, ο μοναδικός χαμένος θα είναι ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος και δεν το αξίζει.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ