2019-10-23 17:44:59
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Πρωτοβουλία στήριξης οικογένειας ανήλικης μαθήτριας με νεοπλασία
Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές στην περιοχή του Δήμου Αγρινίου, επέδειξαν τις προηγουμενες μέρες συγκινητική αλληλεγγύη για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, συγκεντρώνοντας σημαντικά χρηματικά ποσά για το ταξίδι και την θεραπεία του στην Βοστόνη.

Σήμερα καλούνται εκ νέου, να βοηθήσουν οικογένεια από την περιοχή, μετά την σοβαρή ασθένεια μαθήτριας Δημοτικού.

Με πρόσφατο έγγραφό του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου ενημερώνει τα μέλη του για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει οικογένεια σε χωριό του Δήμου Αγρινίου μετά την ασθένεια ανήλικου κοριτσιού.

Συγκεκριμένα, μαθήτρια που φοιτά σε δημοτικό σχολείο σε χωριό του δήμου, διαγνώστηκε πρόσφατα με νεοπλασία (κακοήθη όγκο) στον εγκέφαλο.

Το κορίτσι έχει μεταφερθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

«Επειδή υπάρχουν άμεσες οικονομικές ανάγκες για την οικογένεια, ο σύλλογός μας, στο πλαίσιο της ανθρώπινης ευαισθησίας και αλληλεγγύης, καλεί όλους τους συναδέλφους που δύνανται να συνδράμουν ώστε να στηριχθεί η άτυχη μαθήτρια» αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση του συλλόγου.


Το όποιο χρηματικό ποσό συγκεντρωθεί σε κάθε σχολική μονάδα της περιοχής, παραδίδεται από τον Διευθυντή ή προϊστάμενο του σχολείου στον Πρόεδρο ή στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου, έπειτα από συνεννόηση.

Περισσότερες πληροφορίες:

 Ηλίας Παπαχρήστος – τηλ. 6947770912

Σπυρίδων Ιωάννου – τηλ. 6939343917

 https://www.agriniopress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ