2019-10-24 00:55:37
Φωτογραφία για Η βασίλισσα Ελισάβετ «εξαφάνισε» την φωτογραφία του Χάρι και της Μέγκαν
Η πρόσφατη συνέντευξη του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ «έχει αναστατώσει τη

βασιλική οικογένεια» - Ο Χάρι και η Μέγκαν αγνόησαν τον «χρυσό κανόνα» της βασίλισσας: «Never explain, never complain»

Η βασίλισσα Ελισάβετ ή κάποιος αξιωματούχος του παλατιού φαίνεται πως «εξαφάνισε» την φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία βρισκόταν περίπου επί ένα έτος επάνω σε μικρό τραπέζι στην αίθουσα ακροάσεων της βασίλισσας, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τον βρετανικό Τύπο, τον Ιούλιο η φωτογραφία του εγγονού της βασίλισσας και της Αμερικανίδας συζύγου του ήταν στην περίοπτη θέση του παλατιού ενώ στις 22 Οκτωβρίου, όταν η 93χρονη μονάρχης υποδέχθηκε στην αίθουσα ακροάσεων την ύπατο αρμοστή της Γρενάδα Κίσα Αλεξάντερ Γραντ, η φωτογραφία του λαμπερού ζευγαριού «είχε κάνει φτερά»!

Στο μικρό στρογγυλό τραπέζι, που βρίσκεται δίπλα στο τζάκι, στην αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ, υπάρχουν τώρα δύο φωτογραφίες
. Μία με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον αγκαλιασμένους και μία με τον πρίγκιπα Χάρι και τον μεγαλύτερο αδελφό του με στρατιωτικές στολές. Η φωτογραφία του Χάρι και της Μέγκαν είχε τοποθετηθεί μπροστά από την φωτογραφία του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ τον Μάιο του 2018, μετά τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού και μέχρι τις 24 Ιουλίου, όταν ο Μπόρις Τζόνσον ως νέος πρωθυπουργός επισκέφθηκε την βασίλισσα, η φωτογραφία ήταν στη θέση της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δυσαρεστημένη με την αποκαλυπτική συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν

Ο βρετανικός Τύπος συνδέει αναπόφευκτα την «εξαφάνιση» της φωτογραφίας του πρίγκιπα Χάρι και της πρώην πρωταγωνίστριας του δικαστικού δράματος Suits με την αποκαλυπτική συνέντευξη του ζευγαριού σε ντοκιμαντέρ του καναλιού ITV, το οποίο προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή και δημιούργησε δυσαρέσκεια στο παλάτι.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry & Meghan: An African Journey» ο δημοσιογράφος Τομ Μπράντλεϊ ακολούθησε τον Χάρι και τη Μέγκαν στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε το ζευγάρι στη Νότιο Αφρική μαζί με τον πέντε μηνών γιο του, Άρτσι. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μίλησαν στον δημοσιογράφο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Χτύπημα» στη βασιλική οικογένεια η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ, επίσης, παραδέχθηκε πως «δεν ήταν πολλοί εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν για το πώς πραγματικά τα βγάζει πέρα» και όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν είναι καλά, εκείνη απάντησε: «Νομίζω πως είμαι και σε ευχαριστώ που ρωτάς, επειδή δεν με έχουν ρωτήσει πολλοί άνθρωποι αν είμαι καλά». Οι απαντήσεις της Μέγκαν από πολλούς σχολιαστές ερμηνεύτηκαν ως «χτύπημα» στην βασιλική οικογένεια.

Η συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1995 στο BBC συγκλόνισε τους Βρετανούς

Η Telegraph παρομοιάζει τα παράπονα της Μέγκαν για έλλειψη στήριξης από το παλάτι με την συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1995 στον δημοσιογράφο του BBC, Μάρτιν Μπασίρ, στον οποίο η πριγκίπισσα είχε αποκαλύψει πως αισθάνεται «απομονωμένη». Η Νταϊάνα άφησε τον δημοσιογράφο να μπει κρυφά στο παλάτι του Κένσιγκτον και του αποκάλυψε πως στον γάμο της υπάρχουν «τρία άτομα», υπονοώντας την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Κάρολου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Την συνέντευξη, που συγκλόνισε τη Βρετανία, είχαν παρακολουθήσει 20 εκατ. τηλεθεατές και μετά από αυτήν η βασίλισσα με επιστολή της ζήτησε από την Νταϊάνα και τον διάδοχο του θρόνου να πάρουν διαζύγιο.

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για την σχέση του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ ο πρίγκιπας Χάρι εξέφρασε τους φόβους του για «επανάληψη του παρελθόντος» και μίλησε για την προσπάθειά του να προστατέψει την οικογένειά του από τα μέσα ενημέρωσης. Ο ίδιος, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον μεγαλύτερο αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και αποκάλυψε πως έχουν «καλές και κακές ημέρες» αλλά οι δυο τους βαδίζουν σε «διαφορετικά μονοπάτια».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανησυχεί για τον Χάρι και την Μέγκαν

Πηγή κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ δήλωσε στο BBC πως ο δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας ανησυχεί για το γεγονός πως ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονται σε «εύθραυστη κατάσταση». Η αλήθεια είναι πως η συνέντευξη του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ επισκίασε το επιτυχημένο ταξίδι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Πακιστάν. Το επίμαχο ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε στη βρετανική τηλεόραση την περασμένη Κυριακή και όταν την Δευτέρα επέστρεψαν από το Πακιστάν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, μετά από πενθήμερη επίσημη επίσκεψη, τα φώτα της δημοσιότητας είχαν πέσει επάνω στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο βασιλικός σχολιαστής του BBC, Τζόνι Ντάιμοντ δήλωσε για την συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν: «Νομίζω πως αυτοί (η βασιλική οικογένεια) θα είναι, προφανώς, αρκετά αναστατωμένοι». Η βασιλική βιογράφος και δημοσιογράφος Πένι Τζάνορ, χαρακτήρισε την συνέντευξη του ζευγαριού ως «μεγάλο λάθος».

Πάντως, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με την αποκαλυπτική συνέντευξή τους έδειξαν να αγνοούν τον χρυσό κανόνα της 93χρονης βασίλισσας Ελισάβετ «Never explain, never complain» (Πότε μην εξηγείς, ποτέ μην παραπονιέσαι), τον οποίο η ίδια ακολουθεί πιστά εδώ και 66 χρόνια που βρίσκεται στο θρόνο, αλλά το ίδιο κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ