2019-10-25 09:00:08
Φωτογραφία για Η κακομοίρα έπεσε και στο ΚΑΤ της έβαλαν γύψο, αλλά δεν έχουν ραντεβού για να της τον βγάλουν!
Στο Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης, δεν έχουν μαζέψει τα φύλλα από τα πεζοδρόμια. Έτσι και η γυναίκα, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και τα 70ήντα της χρόνια, βγήκε, έξω από το σπίτι της, να τα μαζέψει.

Είχε την ατυχία όμως να πατήσει πάνω στο σωρό των φύλλων να γλιστρήσει και να πέσει.

Άκουσαν τις φωνές οι γείτονες και έτρεξαν να την βοηθήσουν. Η γυναίκα πονούσε πολύ και έτσι την πήγαν στο κοντινότερο νοσοκομείο, στα επείγοντα του ΚΑΤ.

Μετά από τις ακτινογραφίες βρέθηκε ότι είχε ρωγμώδες κάταγμα στο χέρι χαμηλά στον καρπό και στο πόδι χαμηλά στην ποδοκνημική. Της έβαλαν γύψο και στο χέρι και στο πόδι και της είπαν να έρθει σε δέκα μέρες για να δουν πώς πάει και να το βγάλουν.

Η γυναίκα είχε και ένα μεγάλο σκίσιμο πάνω από το φρύδι. Της είπαν όμως ότι το ΚΑΤ εφημερεύει μόνο για ορθοπαιδικά περιστατικά και ότι για να της ράψουν το φρύδι θα πρέπει να πάει σε άλλο νοσοκομείο!


Παρά λοιπόν την κατάστασή της και τους πόνους μετέφεραν την γυναίκα σε άλλο νοσοκομείο όπου πάλι μετά από αρκετή αναμονή πλαστικός χειρουργός της έβαλε πέντε ράμματα.

Τέλος καλό θα πείτε γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα.

Από την επομένη φρόντισαν τα παιδιά της να πάρουν το 14500 που της είχαν πει και να ζητήσει ραντεβού για την ημέρα που της είπαν προκειμένου να την δουν οι θεράποντες γιατροί του ΚΑΤ, που της είχαν βάλει τον γύψο.

Με μεγάλη έκπληξη άκουσαν ότι ραντεβού για εκείνη την ημέρα που της είπαν δεν υπήρχε. ΔΕΝ υπήρχε ούτε για την επόμενη ούτε για την μεθεπόμενη, όχι ημέρα αλλά ούτε εβδομάδα.

Είχαν ελεύθερο ραντεβού μετά από ένα μήνα.

Δηλαδή η γυναίκα θα έπρεπε να φοράει τον γύψο για ένα μήνα παραπάνω από ό,τι πρέπει για να πάει στο νοσοκομείο να αξιολογήσουν ότι όλα πήγαν καλά και τελικά να της βγάλουν τον γύψο. Και φυσικά αν γινόταν αυτό όπως καταλαβαίνετε θα είχε σοβαρές συνέπειες για την υγεία της, μετά από μια τόσο μεγάλη ακινητοποίηση του χεριού και του ποδιού της.

Αυτά είναι από τα απλά χάλια που αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι στα νοσοκομεία μας και μάλιστα αυτά συμβαίνουν στην Αθήνα. Σκεφτείτε τι συμβαίνει στην επαρχία, σε απομακρυσμένα μέρη της χώρας.

Κάποια απλά και λογικά πράγματα αν μπορούσαν να λυθούν θα βοηθούσαν πάρα πολύ τον κόσμο που έχει ανάγκη να κάνει χρήση του συστήματος υγείας.

Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ