2019-10-25 15:20:49
Φωτογραφία για «My style rocks»: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κριτική επιτροπή και την παρουσιάστρια...
Στον αέρα είναι ήδη το τρέιλερ για το My style rocks που έρχεται μέσα στο Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ. Ηδη η παραγωγή βρίσκεται πολύ κοντά στην κριτική επιτροπή με τον Στέλιο Κουδουνάρη να έχει προβάδισμα σε όλα μιας και δέχθηκε και τις περισσότερες προτάσεις κι από άλλα ανταγωνιστικά προγράμματα.

Επίσης, πρόταση έχει δεχθεί και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος ωστόσο όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε έχει θέσει τους δικούς του όρους για να συμμετάσχει όπως να μην υπάρχουν κλάματα και να κυριαρχεί η φινέτσα και το κλας.

 Το τρίτο πρόσωπο που έχει δεχθεί πρόταση δεν είναι άλλο από την Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια η οποία άφησε την τηλεόραση τον Ιούνιο γιατί πλέον ως σύζυγος υπουργού έχει άλλες αυξημένες υποχρεώσεις δέχεται στενό μαρκάρισμα να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Η ίδια το σκέφτεται σοβαρά απλά αυτό που την προβληματίζει είναι τα πολύωρα γυρίσματα.

Οσο για τη θέση της παρουσιάστριας ούτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά ούτε και η Ευαγγελία Αραβανή επιστρέφουν στο παιχνίδι. Οι πληροφορίες του tinasmess.gr μιλούν για ένα πρόσωπο βόμβα- που δεν έχει καμία σχέση με την Χριστίνα Μπόμπα – που έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και το κανάλι κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ