2019-10-26 12:54:59
Φωτογραφία για ''Ζήλεψε τη δόξα του χακί κουμανταδόρου της Θεσσαλονίκης''
Του Ηλία Προύφα

Τη ''δόξα'' του ''χακί κουμανταδόρου'' της Θεσσαλονίκης, φαίνεται πως ζήλεψε Αρχιλοχίας του Στρατού Ξηράς, ο οποίος όπως μας μετέφεραν, δίνει ''ρεσιτάλ'' σε σχηματισμό στον Έβρο, επικαλούμενος μάλιστα ότι έχει και ''πλάτες'' βουλευτή, που πιθανόν να μη τον γνωρίζει καν.

Προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε στοιχεία που μας έχουν μεταφέρει στο kranosgr και θα επανέλθουμε με την περίπτωσή του και το εάν ισχύουν τα όσα γίνονται εις βάρος συναδέλφων του.

Τώρα όσον αφορά το ''συνάδελφό'' του, ''χακί κουμανταδόρο'' Επαγγελματία Οπλίτη της Θεσσαλονίκης, όπως μαθαίνουμε είναι το πρώτο θέμα συζήτησης, στα στρατιωτικά πηγαδάκια της συμπρωτεύουσας.

Στρατιωτικοί που έχουν έρθει από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και κυρίως από την Αθήνα, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, σε συζητήσεις με Θεσσαλονικείς συναδέλφους τους, τους ρωτούν χαριτολογώντας και όχι μόνο, ποιος είναι ο ''χακί κουμανταδόρος'' για να τον γνωρίσουν Δε θα αργήσουν από ότι φαίνεται, γιατί από όσα ακούγονται, συνεχίζει να δίνει ''σώου'' και μάλλον τον έχουν εντοπίσει. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα.

Να σημειώσουμε ότι και οι δύο περιπτώσεις της Θεσσαλονίκης και του Έβρου, δεν έχουν σχέση όπως μας μεταφέρουν, με ''χακί'' συνδικαλισμό.

Είναι ''χακί μοναχικοί λύκοι'', τρομάρα τους!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ