2019-10-26 13:20:37
Φωτογραφία για Ο Σάκης Τανιμανίδης τηλεφωνεί «on air» στον Κωνσταντίνο Αργυρό
"Θα σε πάρω μετά για καφέ..."

Μια έκπληξη στον καλό του φίλο, Κωνσταντίνο Αργυρό, θέλησε να κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης στο επεισόδιο του Boom.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού πήρε αφορμή από ερώτηση που αναφερόταν στον γνωστό τραγουδιστή και δε δίστασε να τον καλέσει απευθείας από το κινητό του τηλέφωνο.

«Αδελφέ, έλα για καφέ σε περιμένω. Τώρα έλεγα για σένα. Είμαι εδώ πέρα, δίπλα από το σπίτι σου, έλα. Εδώ στη γειτονιά, στην πλατεία» είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής, απαντώντας την κλήση, με τον Σάκη Τανιμανίδη να αναφέρει: «Δεν είμαι πολύ κοντά. Τι έλεγες για μένα;»

Κ.Α.: Έλεγα, «που είσαι» κλπ. Ότι «εδώ πέρα μένει δίπλα ο Σάκης».

Σ.Τ.: Να σου πω… Δεν θα προλάβω να έρθω τώρα, είμαι στο γύρισμα αλλά θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Να δω άμα την ξέρεις. Ποιος Έλληνας τραγουδιστής και τα αδέλφια του είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν με εξωσωματική στην Ελλάδα, ξέρεις;»

«Ποιες είναι οι επιλογές μου;» αναρωτήθηκε γελώντας ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Σάκη Τανιμανίδη να του αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε «ζωντανή σύνδεση» με το στούντιο! «Αδελφέ μου… Σε ευχαριστούμε που είσαι κοντά μας!»

Η ομάδα που έπαιζε εκείνη την ώρα, δε, στο Boom τραγούδησε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη την τελευταία επιτυχία του τραγουδιστή.  «Θα σε πάρω μετά για καφέ», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

zappit.gr

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ