2019-10-27 10:14:19
Φωτογραφία για Παρουσία του Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Γ. Δημητρόπουλου η ορκωμοσία νεοσυλλέκτων στη Ρόδο
Ελευθερία Πελλού

Παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας της περιοχής μας, εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων αλλά και εκατοντάδων συγγενών και φίλων, 875 νέοι οπλίτες έδωσαν χθες το πρωί όρκο τιμής να υπηρετήσουν με αφοσίωση την πατρίδα!

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 10 το πρωί στο στρατόπεδο «Ανθυπολοχαγού (ΠΖ) Παπαποστόλου» στ’ Αφάντου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, καθώς και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολύμπου κ.κ. Κύριλλο, παρουσία του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Γεωργίου Δημητρόπουλου, του Υποδιοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχου Αθανάσιου Τσίρη, ανώτατων αξιωματικών, των βουλευτών Δωδεκανήσου κ.κ. Βασίλη Υψηλάντη και Ιωάννη Παππά, του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη, του Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Αφάντου Τάσο Σπανό, του Εντεταλμένου Σύμβουλου σε θέματα Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστου Διακογεωργίου, του Αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σάββα Διακοσταματίου, του Αστυνομικού Διευθυντή της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μιχάλη Καληωράκη καθώς και εκπροσώπων λοιπών αρχών και φορέων του τόπου.


Στη χθεσινή εκδήλωση, εντυπωσιακή ήταν επίσης η παρουσία εκατοντάδων γονέων, συγγενών και φίλων που βρέθηκαν εκεί για να ζήσουν και να καμαρώσουν τις μοναδικές αυτές στιγμές με τα δικά τους παιδιά! 

Έτσι χθες οι 875 στρατιώτες της 2019 Δ’ ΕΣΣΟ έδωσαν όρκο πίστης στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους.

 

Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρέλαση των νέων οπλιτών και μικρή δεξίωση που δόθηκε στους χώρους του στρατοπέδου.

 

Τους θερμούς χαιρετισμούς του Αρχηγού ΓΕΣ μετέφερε στους νεοσύλλεκτους οπλίτες, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Γεώργιος Δημητρόπουλος, καθώς και τη διαβεβαίωση προς τους οικείους τους, ότι κύριο μέλημα της στρατιωτικής ηγεσίας είναι η υγεία, η ασφάλεια των στρατευμένων και η ομαλή ένταξή τους στη στρατιωτική ζωή.

 

ΠΗΓΗ: https://www.rodiaki.gr 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ