2019-10-27 10:17:45
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Πώς να κρεμάσετε κάδρα χωρίς καρφιά και σφυρί

Μην ανησυχείτε όμως, η τεχνολογία εξελίσσεται και υπάρχουν πλέον αρκετές εναλλακτικές λύσεις που μας επιτρέπουν να κρεμάσουμε τα κάδρα μόνες μας – χωρίς να χρειάζεται να ζητάμε βοήθεια από το σύζυγό μας, το μικρότερο αδελφό μας ή τον γείτονα που πιάνουν τα χέρια του. Σας παραθέτω 5 εναλλακτικές λύσεις.

Αυτοκόλλητες Λωρίδες Θα τις ερωτευτείτε! Αν δεν τις έχετε ήδη στην εργαλειοθήκη σας, προμηθευτείτε τες και θα αλλάξουν τη ζωή σας. Θα τις βρείτε σε μια ποικιλία μεγεθών και είναι τόσο εύκολες στη χρήση, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να βγάλετε το πίσω μέρος της αυτοκόλλητης λωρίδας και να την τοποθετήσετε, όπου θέλετε, στον τοίχο. Οι μεγαλύτερες ταινίες μπορεί να κρατήσουν μέχρι και 90 εκ. πίνακα και αφαιρούνται από τον τοίχο, το ίδιο εύκολα.



Καρφωτικό Πιστόλι Δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά σφυρί και καρφιά -καθώς το αντικείμενο αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, όπως και το γνωστό συρραπτικό πιστόλι. Η χρήση του είναι πολύ απλή, αφού το βάζετε στον τοίχο, χτυπάτε κι ένα μικρό αλλά ανθεκτικό καρφί και μπαίνει στον τοίχο. Και το καλύτερο; Όταν το βγάλετε, η τρύπα που αφήνει αυτό το μικρό καρφί είναι τόσο μικρή, ώστε μπορείτε να αλλάζετε θέση στους πίνακες χωρίς να σκέφτεστε τις τρύπες που αφήνετε πίσω σας!



Κόλλα Πλαστελίνη Αφισών Μάλλον η τελευταία φορά που χρησιμοποιήσατε κόλλα ήταν όταν ήσασταν έφηβη και είχατε γεμίσει το δωμάτιό σας με αφίσες του DiCaprio, αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσο βολικό είναι ακόμα και τώρα! Γνωστό στους περισσότερους ως blu tack -παρόλο που αυτό είναι όνομα μάρκας- είναι μια φθηνή, εύκολη στη χρήση και χωρίς να φθείρει τους τοίχους σας. Πως θα κρεμάσετε πράγματα στον τοίχο σας; Για ελαφριές κορνίζες, φωτογραφίες χωρίς πλαίσιο ή μικρούς καμβάδες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε λίγη κόλλα-πλαστελίνη και να την κολλήσετε στον τοίχο. Τέλος, είναι μια καλή εναλλακτική για να κρεμάσετε προσωρινά έργα τέχνης ή διακοσμητικά για πάρτι.Via



Let's block ads! (Why?)

Πώς να κρεμάσετε κάδρα χωρίς καρφιά και σφυρί periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ