2019-10-27 21:05:10
Φωτογραφία για Σημαντική διάκριση για την ελληνική πυγμαχία
Η Όλγα-Παυλίνα Παπαδάτου του Ολυμπιακού διακρίθηκε στο διεθνές τουρνουά FXTM

Lemessia box cup 2019

Το 2ο διεθνές τουρνουά FXTM Lemessia box cup 2019 ,διοργανώθηκε από 11 εως 13 Οκτωβρίου 2019 στη Λεμεσό στην Κύπρο. Χώρες που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν η Αγγλία, η Σκωτία, η Μολδαβία, η Ιρλανδία, το Ισραήλ,η Ρωσία,η Κύπρος και η Ελλάδα η οποία εκπροσωπήθηκε από την ομάδα του Ολυμπιακού με τον έμπειρο και καταξιωμένο δάσκαλο Λευτέρη Λειβάδη καθώς και οι ομάδες Αρης Θεσσαλονίκης,Μαχητές Ελευθερούπολης,Τίγρης Ιωαννίνων κ. ά.

Στον τελικό και μάλιστα στην κατηγορία των 64 κιλών, ανάμεσα στα λέαινες του μποξ από χώρες όπως η Ρωσία, το Ισραήλ, η Αγγλία κ.ά., την πρώτη θέση και το έπαθλο κέρδισε η αθλήτρια του Ολυμπιακού Όλγα-Παυλίνα Παπαδάτου με νίκη επί της Colebourn Sophie από την ομάδα του Βασιλικού Ναυτικού της Αγγλίας.

Στη γωνία της Παπαδάτου στο ρινγκ ήταν ο δάσκαλος Λευτέρης Λειβάδης με έκδηλη την ικανοποίηση για την απόδοση της ομάδας του και μάλιστα των νέων αθλητριών όπως η Ολγα- Παυλίνα Παπαδάτου , η οποία είναι μία πολλά υποσχόμενη πυγμάχος της ομάδας του Ολυμπιακού. Το έπαθλο της πρώτης θέσης επέδωσε στη νικήτρια ο δήμαρχος της Λεμεσού Νίκος Νικολαίδης ο οποίος εικονίζεται στα αριστερά στη φωτό και στην άκρη δεξιά ο διοργανωτής του τουρνουά Χρήστος Άραβής.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ