2019-10-29 12:38:20
Φωτογραφία για Τουρκία: Επετειακό μήνυμα Ακάρ με Κύπρο και «Γαλάζια Πατρίδα»
Την Κύπρο περιέλαβε στη λεγόμενη «Γαλάζια Πατρίδα» ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, στο μήνυμά του για την 96η επέτειο ίδρυσης της τουρκικής Δημοκρατίας.

Ο Ακάρ, αναφέρθηκε στην υπερήφανη Τουρκία για τον αποφασιστικό αγώνα που δίνει κατά της τρομοκρατίας, ειδικά με τις επιχειρήσεις στη Συρία, χωρίς να χάνει τον στόχο της, ενώ υπενθύμισε παράλληλα και το δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας.

«Η πατρίδα μας, η γαλάζια πατρίδα μας, οι αιθέρες μας και τα 82 εκατομμύρια πολίτες μας συνεχίζουν αδιάλειπτα, με πείσμα και αποφασιστικότητα τον αγώνα ενάντια σε κάθε είδους απειλή και κίνδυνο κατά της ηρεμίας και ευημερίας μας», δήλωσε ο Ακάρ, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του sigmalive στην Τουρκία Μαρία Ζαχαράκη.

Ο Τούρκος Υπουργός αναφέρθηκε και στη συνέχιση της προάσπισης των δικαιωμάτων «των Κύπριων αδελφών» στα Κατεχόμενα. «Παράλληλα με τις μάχες μας κατά της τρομοκρατίας εντός και εκτός συνόρων, προασπίζουμε με πείσμα και αποφασιστικότητα τα δικαιώματα και συμφέροντά μας στη γαλάζια πατρίδα, περιλαμβανομένης της Κύπρου και των γύρω περιοχών. Ως εγγυήτρια χώρα και στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε και τα δικά μας δικαιώματα και των Κύπριων αδελφών μας», σημείωσε ο Χουλουσί Ακάρ.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ