2019-10-29 20:38:31
Φωτογραφία για Η Apple κυκλοφορεί το watchOS 6.1 με την Apple Watch Series 1, σειρά 2,
Η Apple κυκλοφόρησε το watchOS 6 τον περασμένο μήνα, κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας η ενημέρωση δεν ήταν διαθέσιμη για τα Apple Watch Series 1 και 2. Η Apple δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει το watchOS 6 κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο.  

Κρατώντας την υπόσχεσή της, η εταιρεία κυκλοφόρησε σήμερα το watchOS 6.1 στο κοινό. Η ενημέρωση έρχεται με βελτιώσεις επιδόσεων και προσφέρει το watchOS 6 για τα Apple Watch Series 1 και Series 2.

Με την ενημέρωση, οι χρήστες του Apple Watch Series 1,2,3,4 και 5 μπορούν να ενημερώσουν το watchOS 6.1. Με άλλα λόγια, όλα τα ρολόγια της Apple που κυκλοφόρησαν έως τώρα υποστηρίζουν τώρα και watchOS 6.1. Εκτός αυτού, το watchOS 6.1 υποστηρίζει επίσης τα AirPods Pro και λέγεται ότι βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα Apple Watch Series 5 .

Οι σημειώσεις της έκδοσης για την ενημέρωση έχουν ως εξής,

Το watchOS 6.1 εισάγει υποστήριξη για το AirPods Pro και περιλαμβάνει βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων. Αυτή η ενημέρωση φέρνει επίσης το watchOS 6 στα Apple Watch Series 1 και 2.

Εν τω μεταξύ, αν δεν έχετε iPhone που υποστηρίζει το iOS 13 τότε μπορείτε να κατεβάσετε watchOS 5.3.3. Η Apple διαβεβαιώνει ότι αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνεται σε όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας και συνιστά όλους τους χρήστες να την εγκαταστήσουν.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ