2019-10-29 21:10:48
Φωτογραφία για ΟΕΔΑ / ΧΥΤΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Μια Καταστροφή «Εν τη Γενέσει της»
Σε συνέχεια της ξαφνικής και χωρίς την απαιτούμενη διαφάνεια, απόφασης της Περιφέρειας για την έναρξη της λειτουργίας του «Παράνομου» και καταστροφικού ΟΕΔΑ/ΧΥΤΥ στον

Μαραθώνα, είναι καθήκον μας να τοποθετηθούμε και μετά το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο στις 22/10/2019. Πρωτίστως να αναφέρουμε ότι όλα τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεδομένα καταδεικνύουν περίτρανα ότι το έργο είναι «ΠΑΡΑΝΟΜΟ».

Τι να αρχίσουμε να παραθέτουμε… Τους Χάρτες του Στρατού, που δείχνουν την ύπαρξη ρέματος????

Το έγγραφο της Νομαρχίας στις 25/04/2005, ότι υπάρχει ρέμα????

Την μελέτη του ΙΓΜΕ που κατ’ εντολή της Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε, μιλάει για ρέμα στην περιοχή????

Την επιτόπια παρατήρηση, όποιου έχει πάει στην θέση «Μαύρο Βουνό»????

ΚΑΙ ΜΕΤΑ………, ως δια μαγείας το ρέμα με την 3562/2014 απόφαση του ΣτΕ, «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ» και ονομάστηκε «επιφανειακή πτύχωση απορροής».


Η απόφαση αυτή της Περιφέρειας δεν μας εκπλήσσει είναι η συνέχεια όλων των άλλων αποφάσεων προς την κατεύθυνση της λειτουργίας του Καταστροφικού Έργου στην ΟΕΔΑ/ΧΥΤΥ Μαραθώνα.

Θα πρέπει να υπάρξει μια οργανωμένη και συνεχώς κλιμακούμενη αντίδραση από ολόκληρη την Κοινωνία του Μαραθώνα και όχι μόνο.

Για να αυξήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας αυτής της πολύ δύσκολης προσπάθειας, θα πρέπει ολόκληρη η «Μηχανή» του Δήμου να ενεργοποιηθεί και να μπει μπροστάρης σε αυτήν την προσπάθεια, με οδηγό τον Δήμαρχο Μαραθώνα.

Εμείς ως Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαραθώνα, εκπροσωπώντας χιλιάδες Μαθητές και Γονείς, των οποίων το Μέλλον και η Υγεία ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ, απαιτούμε:

Να τηρηθούν, όσα ειπώθηκαν από Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση μέσω των προγραμμάτων τους προεκλογικά, για την ΟΕΔΑ/ΧΥΤΥ Μαραθώνα, στο «Μαύρο Βουνό». Να υλοποιηθούν άμεσα οι αποφάσεις που έχουν παρθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο:

Α) Για Ανακύκλωση στον Δήμο Μας.

Αποκλειστικά με ίδια μέσα, για να μείνει το όφελος στον Δήμο & στους Δημότες του.

Β) Για την λήψη Ενεργειών & Μέτρων, με στόχο την αποδόμηση των «ψευδοεπιχειρημάτων» της Περιφέρειας.

Να σταθεί η Δημοτική Αρχή στο ύψος των περιστάσεων και να μην πέσει θύμα της επικοινωνιακής πολιτικής της Περιφέρειας, που έχει στόχο την αποσυμπίεση των αντιδράσεων των δημοτών. Η Δημοτική Αρχή να οργανώσει ΑΜΕΣΑ δράσεις διαμαρτυρίας προς κάθε κατεύθυνση και σε όλα τα επίπεδα (πολιτικό, κοινωνικό, επικοινωνιακό) και να μην περιμένει την όποια απόφαση για την «νομιμότητα» ή μη, του Έργου. Σε αυτό θα μας έχει συμπαραστάτες με όλες μας τις δυνάμεις. Εμείς από την πλευρά μας θα ξεκινήσουμε και θα κλιμακώσουμε δράσεις, το αμέσως επόμενο διάστημα, με στόχο:

την κατ’ ιδίαν ευαισθητοποίηση της Κοινής γνώμης του Μαραθώνα και όχι μόνο την επικοινωνιακή κάλυψη του Προβλήματος σε όσα περισσότερα ΜΜΕ μας «ανοίξουν την πόρτα τους» την επικοινωνία, την συνεργασία και την κοινή δράση με Ενώσεις Γονέων που αντιμετωπίζουν χρόνια τα προβλήματα αυτά στην Δυτική Αττική, με στόχο να μην γίνουμε και αυτήν την φορά θύματα του «Διαίρει και Βασίλευε». Γιατί το πρόβλημα ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ. δράσεις ανακύκλωσης, γιατί είναι ο καλλίτερος τρόπος να κινητοποιήσεις Γονείς & Παιδιά. κινητοποιήσεις μπαίνοντας μπροστά αν χρειαστεί, στην περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο

Mε εκτίμηση

Ένωση Συλλόγων Γονέων Και Κηδεμόνων ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

2019-10-27 ΟΕΔΑ/ΧΥΤΥ Μαραθώνα: Μια Καταστροφή εν τη Γενέσει της

enosigoneondm
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ