2019-10-30 06:30:14
Φωτογραφία για Σχετικά με αναφορές για απολύσεις ιατρών από τον Αγιο Σάββα
 Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε απολύσεις ιατρών στο Νοσοκομείο Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» ανακοινώνονται τα εξής:

1. Πρόκειται για επτά (7) Επικουρικούς Ιατρούς (Προγράμματος ΕΣΠΑ, το οποίο λήγει στις 30.11.2019).  Το Νοσοκομείο « Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», προέβη σε οικονομική εκτίμηση με βάση τον προϋπολογισμό του, αλλά και εκτίμηση των πραγματικών του αναγκών, και δεν δύναται να καλύψει προσλήψεις επικουρικών ιατρών μέχρι τέλους του 2019, εκ των υπαγομένων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ πλην δύο (2) των ειδικοτήτων ορθοπεδικής και παθολογικής -ογκολογίας

2. Γίνεται μνεία ότι οι επικουρικοί ιατροί είναι γιατροί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός έτους συνήθως, εκτός από τις ειδικότητες παθολογίας - ογκολογίας, ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και κλινικής αιματολογίας που μπορεί να είναι και τριετής.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αρχικοί επικουρικοί ιατροί μόλις έληξαν οι συμβάσεις τους το 2017, δεν αποχώρησαν αλλά με απόφαση του Υπουργείου Υγείας παρέμειναν και πληρώνονται από το ειδικό πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. το οποίο παρατάθηκε εκ νέου και λήγει στις 30/11/19 με πληρωμή μέσω Π.Δ.Ε.

3. Στο Νοσοκομείο Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» υπηρετούν σήμερα 65 επίκουροι διαφόρων ειδικοτήτων και κατηγοριών (58+7 πληρωμή από πρόγραμμα).
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ