2019-10-30 13:33:02
Φωτογραφία για Αεροσκάφος έπεσε πάνω σε σπίτια στο Νιού Τζέρσεϊ
Δυο σπίτια τυλίχτηκαν στις φλόγες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - Δήμαρχος του

Νιού Τζέρσεϊ επισήμανε πως δεν βρίσκονταν άνθρωποι μέσα στα σπίτια την ώρα της συντριβής  Ένα αεροσκάφος τύπου Cessna 414 συνετρίβη πάνω σε ένα σπίτι στο Νιου Τζέρσεϊ στις 11 το πρωί της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ). Από την πυρκαγιά που προκλήθηκε, επηρεάστηκε κι ένα παρακείμενο σπίτι, που τυλίχτηκε, επίσης, στις φλόγες.

Το περιστατικό εξελίχθηκε στην Κολόνια του Νιού Τζέρσεϊ, μια γειτονιά που βρίσκεται 22 μίλια έξω από τη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ένας εκ των δημάρχων του Νιού Τζέρσεϊ, ο John McCormac, την ώρα της συντριβής δεν βρισκόταν κανείς μέσα σε κάποιο από τα δυο σπίτια που τυλίχτηκαν στις φλόγες. Άλλες πληροφορίες, πάντως, ανέφεραν πως μια γυναίκα βρισκόταν μέσα στο ένα από τα δυο σπίτια που πήρε φωτιά, ωστόσο πρόλαβε και βγήκε έγκαιρα από αυτό.

Επιπλέον, παραμένει άγνωστη η τύχη του πιλότου που οδηγούσε το μικρό δικινητήριο αερσκάφος, ενώ πιθανολογείται πωςσ δεν βρισκόταν άλλος επιβάτης μέσα σε αυτό. Ο McCormac ανέφερε πως το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει, πιθανότατα, από τη Βιρτζίνια και κατευθυνόνταν στο αεροδρόμιο του Λίντεν.


Στην περιοχή βρίσκονται αξιωματούχοι της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας των ΗΠΑ για να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνετρίβη το μικρό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το αεροδρόμιο του Λίντεν, την ώρα της συντριβής η ορατότητα είχε μειωθεί σημαντικά στην περιοχή λόγω ομίχλης.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ