2019-10-30 14:10:08
Φωτογραφία για Άφησε πολλά στο αυτοκίνητό της και έκαναν φτερά
«Μαύρο» αποδείχθηκε το τριήμερο της αργίας για μια 27χρονη η οποία άφησε το

αυτοκίνητό της σταθμευμένο στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Αλμυρού, αλλά δεν πήρε από μέσα την τσάντα της με ό,τι πολύτιμο είχε και φυσικά όταν επέστρεψε το βρήκε… ορθάνοιχτο και άδειο!

Μόλις η κοπέλα πήγε να πάρει το αυτοκίνητο, βρήκε παραβιασμένη την κλειδαριά της πόρτας και από μέσα είχε εξαφανιστεί η τσάντα της, που είχε μέσα χρήματα, προσωπικά έγγραφα, ένα κινητό κι έναν φορητό υπολογιστή! Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού που ερευνά για την εξιχνίασή της.

15χρονη έκλεψε ΙΧ στην Κομοτηνή για να πάει... βόλτα

Ένα ανήλικο κορίτσι ήθελε βόλτες με κλεμμένο αυτοκίνητο στην Κομοτηνή, αλλά της βγήκαν… ξινές! Η 15χρονη Ελληνίδα μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό της έκλεψαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από την πόλη, πήγαν όπου ήθελαν και το εγκατέλειψαν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όταν το βρήκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, εντόπισαν την ανήλικη, τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που άσκησε δίωξη και στους γονείς της για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός της 15χρονης.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ