2019-10-31 13:20:15
Φωτογραφία για Globetrotters: Εκνευρισμένη η Αντελίνα με τον Χάρη – Νέα επικά καβγαδάκια για το ζευγάρι…
Ο Χάρης χαιρετάει μια γυναίκα στο δρόμο και η Αντελίνα τα… παίρνει στο κρανίο!

Μετά τις επιτυχημένες αποστολές τους στα νησιά Φίτζι, τη Σιγκαπούρη και το Περού, τα 3 ζευγάρια του Globetrotters έφτασαν στους επόμενους προορισμούς τους. Ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη πέταξαν για το εξωτικό Μπαλί, όπου αναγκάστηκαν να κυλιστούν στις λάσπες και να κάνουν νέους φίλους ενώ προσπάθησαν να πετάξουν έναν τεράστιο παραδοσιακό χαρταετό.

Λίγο πριν την αποστολή τους με τον χαρταετό, το αγαπημένο ζευγάρι είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει στην παραλία και να απολαύσει ένα γεύμα. Εκεί, λοιπόν, οι δυο τους έριξαν ακόμα ένα απολαυστικό καβγαδάκι

«Κοίτα την κυρία που είναι έγκυος και χαϊδεύει την κοιλίτσα της! Εκεί, είναι μια κυρία με μια… κοιλούμπα», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης, και προκάλεσε την αντίδραση της Αντελίνας.

Στη συνέχεια, η Αντελίνα εξέφρασε την άποψή της για το ψωμί, το οποίο θεώρησε πως είναι μπαγιάτικο.

Χ.Β.: Ήταν μπαγιάτικο πριν το ψήσουν.

Α.Β.: Ρε να σου πω κάτι, με εκνευρίζεις. Θες να πεταχτείς να πεις την παπ…ά, να με διορθώσεις. Ενώ ξέρεις ότι έχω δίκιο.

Τα καβγαδάκια τους, βέβαια, δεν σταμάτησαν εκεί Ακόμα και πριν αναχωρήσουν για το νέο τους προορισμό, καβγάδισαν Γρήγορα, όμως, τα ξέχασαν όλα…

zappit.gr

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ