2019-10-31 14:01:59
Φωτογραφία για Aνοίγουν αύριο οι προσφορές για το Mega
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου η «μάχη» για την ταινιοθήκη του MEGA, καθώς η Grant Thornton αναμένει τις προσφορές για τα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού που βγαίνουν σε πλειστηριασμό.Το αίτημα που πληροφορίες αναφέρουν ότι κατατέθηκε, για παράταση δύο εβδομάδων, δεν ικανοποιήθηκε από την εταιρεία που τρέχει τη διαδικασία.

Ενδιαφέρον αναμένεται ότι θα εκδηλώσουν όλα τα μεγάλα ονόματα από τον χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, η ταινιοθήκη περιλαμβάνει:

α) γενικό αρχείο,

β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού-ψυχαγωγικού περιεχομένου),

γ) τηλεπαιχνίδια,

δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου,

ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές)

και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες).

Τα παραπάνω αποτελούνται από 114.559 υλικούς φορείς.


Επιπρόσθετα η Τηλέτυπος τηρεί σε ξεχωριστό σύστημα μηχανογραφημένης υποστήριξης - παρακολούθησης - καταγραφής τόσο το ειδησεογραφικό (δελτία ειδήσεων-ρεπορτάζ) όσο και το αθλητικό αρχείο (στιγμιότυπα αθλητικών διοργανώσεων - αγώνων).

Ενδιαφέρον αναμένεται ότι θα εκδηλώσουν όλα τα μεγάλα ονόματα από τον χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως τη δημοσιότητας, την ταινιοθήκη του άλλοτε «μεγάλου» καναλιού θα διεκδικήσουν από κοινού ο ιδιοκτήτης των ALPHA και STAR, Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού και ο ιδιοκτήτης του Open, Ιβάν Σαββίδης. Με δεδομένο πως η ταινιοθήκη του σταθμού αποτελεί έναν «μικρό θησαυρό» και δίνει ισχυρό πλεονέκτημα σε όποιον την αποκτήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στους διεκδικητές, που δεν έχουν όμως ανοίξει τα χαρτιά τους, αναμένεται να είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν εκφράσει ενδιαφέρον.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ