2019-10-31 14:32:26
Φωτογραφία για ΜΑΤΙ. Η συγκινητική στιγμή που η Μπέσσυ Μάλφα παίρνει το βραβείο “Χρύσα Σπηλιώτη”
Η Χρύσα Σπηλιώτη έχασε τη ζωή της στη φονική φωτιά στο Μάτι.

Από το 1981 πραγματοποιείται η απονομή των Κορφιάτικων Θεατρικών Βραβείων για να

τιμηθούν οι ηθοποιοί που ξεχώρισαν κάθε χρονιά. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Alhambra την Τρίτη 29 Οκτωβρίου. Ένα από τα βραβεία που δόθηκαν, στην 38η τελετή απονομής, είχε ειδική βαρύτητα καθώς πήρε το όνομά του από την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη που έχασε τη ζωή της στη φωτιά στο Μάτι.

“Βραβείο Χρύσα Σπηλιώτη για την Shirley Valentine! Συγκινητικό όσο δεν πάει… Ευχαριστω Αλέξανδρε Ρήγα” σημειωσε η Μπέσσυ Μάλφα στην φωτογραφία που μοιράστηκε στο instagram της από τη στιγμή της βράβευσης.

(NDP Photos) Η Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγός της Δημήτρης Τουρναβίτης άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Μάτι, στην προσπάθειά τους να σωθούν από τη φονική φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή το καλοκαίρι του 2018. Οι σοροί τους ταυτοποιήθηκαν έπειτα από πολλές μέρες αναζήτησης και συμπλήρωσαν τον αριθμο των νεκρών που έφτασε τους 100. Η προσφορά της ηθοποιού στο θέατρο με τις ερμηνείες αλλά και τα κείμενά της ήταν μεγάλη και οι συνάδελφοί της θέλοντας να την τιμήσουν έδωσαν το όνομά της σε ένα από τα βραβεία.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ