2019-10-31 19:49:51
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Βροχή οι έλεγχοι σε ερασιτεχνικά σκάφη από το Λιμεναρχείο - Κατασχέθηκαν πάνω από 50 κιλά γάμπαρη και τσιπούρες
              Μπαράζ ελέγχων από το Λιμεναρχείο της Πρέβεζας τις τελευταίες ώρες για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας κυρίως στον Αμβρακικό Κόλπο.

          Όπως ανακοινώθηκε από τη Λιμενική Αρχή, εντοπίσθηκαν κατά τις πρωινές ώρες χθες στη θαλάσσια περιοχή «Σόγωνο» Αμβρακικού κόλπου αλιείς με ερασιτεχνικό σκάφος να έχουν αλιεύσει χρησιμοποιώντας συρόμενο αλιευτικό εργαλείο τύπου μηχανότρατας (τρατάκι), απαγορευμένο σε όλη την επικράτεια, 25 κιλά «γάμπαρη» (γαρίδα), αλίευμα το οποίο επιτρέπεται μόνο στην επαγγελματική αλιεία.

       Το αλιευτικό εργαλείο καθώς και η ποσότητα της γαρίδας κατασχέθηκαν.....           Επίσης, κατά τις απογευματινές ώρες χθες, στον όρμο «Βαθύ» λιμένα Πρέβεζας, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε ερασιτεχνικά σκάφη.

      Συνολικά εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 30,5 κιλά τσιπούρα τα οποία είχαν αλιευθεί παράνομα.

         Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα ανωτέρω αλιεύματα δόθηκαν σε ευαγή ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής (Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων, Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Πρέβεζας και Γηροκομείο Πρέβεζας) και σε κυβερνήτες κι επιβαίνοντες ανωτέρω σκαφών επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις.

https://www.pamepreveza.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ