2019-11-01 03:35:29
Φωτογραφία για ΕΛ.ΑΣ: Fake ο τζιχαντιστής της Αθήνας - Δεν έχει σχέση με τον ISIS
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο συγκεκριμένος αλλοδαπός είναι υπήκοος

Αλγερίας και βρίσκεται στη χώρα μας από το 2007 - Εκεί όπου διαμένει βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών  Δεν έχει σχέση με το Ισλαμικό Κράτος o αλλοδαπός ο οποίος παρουσιάζεται σε διάφορα δημοσιεύματα ως τζιχαντιστής, ξεκαθαρίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο αλλοδαπός μέσω αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίζεται ότι έχει πολεμήσει στη Συρία.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, αποσαφηνίζει την κατάσταση τονίζοντας ότι δεν προκύπτουν διασυνδέσεις του συγκεκριμένου άνδρα με εξτρεμιστική - τρομοκρατική οργάνωση. Την ίδια στιγμή, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε εγκαταλελειμμένο οικίσκο όπου διαμένει.

Εκεί βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός είναι υπήκοος Αλγερίας ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας από το έτος 2007 και δεν ήταν στη Συρία το διάστημα που υποτίθεται ότι πολεμούσε στις τάξεις του ISIS.

Από το 2007 έχει απασχολήσει επανειλημμένως τις Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα (κλοπές, ναρκωτικά, παρεμπόριο κ.λπ.), ενώ έχει ιστορικό χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Τελευταία φορά αποφυλακίστηκε την 02-03-2015 από Κατάστημα Κράτησης, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές, με αναστολή εκτέλεσης του υπολοίπου της ποινής του.

Του επιβλήθηκαν, με την εισαγγελική διάταξη για την αποφυλάκιση του, περιοριστικοί όροι παρουσίασης σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για πέντε χρόνια (από την αποφυλάκιση) και για το λόγο αυτό δεν έχει κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες, δεν προκύπτουν διασυνδέσεις του με εξτρεμιστική - τρομοκρατική δραστηριότητα.

Σήμερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταλελειμμένο οικίσκο όπου διαμένει, βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και σε βάρος του σχηματίζεται ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ