2019-11-01 06:34:44
Φωτογραφία για 14.000 Lamborghini Huracan
Η Gallardo ήταν μέχρι τώρα η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της Lamborghini.

Η ζήτηση και η παραγωγή της Huracan, έρχεται να αλλάξει την εικόνα αυτή.

Μέσα σε 5 χρόνια, η Lamborghini ξεπέρασε τις 14.000 (14.022 για την ακρίβεια) Huracan και αυτό σημειώνεται ως μεγάλη επιτυχία για το μοντέλο που διαδέχτηκε την εξαιρετική σε εμπορικό επίπεδο, Gallardo. Αξίζει να σημειωθεί πως το προκάτοχο μοντέλο, χρειάστηκε ακριβώς το διπλάσιο χρονικό διάστημα για να κινηθεί σε αυτά τα επίπεδα όγκου παραγωγής.

Ως σημείο υπεροχής του μοντέλου, που εξηγεί σε μεγάλο ποσοστό την καλή εμπορική πορεία και την αυξημένη ζήτηση που έχει φέρει αυτό το εξαιρετικό νούμερο παραγωγής, είναι η χρήση του ατμοσφαιρικού V10, αντί των turbo V8 των σημαντικότερων ανταγωνιστών, όπως είναι ι η McLaren 720S και η Ferrari F8 Tributo. Εξίσου σημαντικά χαρακτηριστικά που βοηθούν την καλή εμπορική πορεία και την ευρεία αποδοχή της Huracan, είναι και η βελτιστοποίηση της διαδικασίας παραγωγής αλλά και η προσφορά πολύ καλών πακέτων διακόσμου και εξοπλισμού.

Το αυτοκίνητο με το οποίο σηματοδοτήθηκε η παραγωγή των 14.022 αυτοκινήτων, είναι το εικονιζόμενο γκρι με το οποίο φωτογραφήθηκε το σύνολο του προσωπικού στις εγκαταστάσεις της Lamborghini.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ