2019-11-01 20:30:18
Φωτογραφία για Αλλαγές στα νοσοκομεία, ποιος μπαίνει διοικητής στη Ρόδο!
Αλλαγές στην εξυπηρέτηση των ασθενών στα νοσοκομεία και ειδικά των χρονίως πασχόντων προωθεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες με εντολή Μαξίμου οι βελτιώσεις θα πρέπει να γίνουν το επόμενο δίμηνο από το υπουργείο Υγείας.

Στόχος είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την εξυπηρέτηση ειδικά των ευπαθών ομάδων δεδομένου ότι για τις αλλαγές αυτές έχει δεσμευτεί ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό άμεσα δρομολογούνται αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων όλης της χώρας και στα Προνοιακά ιδρύματα.

Για τη Ρόδο αναμένεται αλλαγή στη διοίκηση του νοσοκομείου της Ρόδου ενώ μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες νέα διοίκηση θα ορισθεί για τα Προνοιακά ιδρύματα (Αγιος Ανδρέας, Γηροκομείο, Ορφανοτροφείο Θηλέων, Κολύμπια).

Για τη διοίκηση του νοσοκομείου της Ρόδου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sky το υπουργείο Υγείας μελετά την περίπτωση αντιστράτηγου εν αποστρατεία ονόματι Γρηγόρη Ρουμάνη.

Στη φωτογραφία με τον Περιφερειάρχη ο Γρηγόρης Ρουμάνης.

Σημειώνεται πως για τη θέση του διοικητή πολλοί έχουν καταθέσει αιτήσεις, βιογραφικά, πιέζουν, προσπαθούν και θεωρούν πως θα είναι οι εκλεκτοί είτε λόγω εντοπιότητας, είτε λόγω προτέρου βίου, είτε λόγω ιατρικής ιδιότητας.
skyrodos
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ