2019-11-01 20:58:52
Φωτογραφία για Γκρίνιες και εσωστρέφεια στο τοπικό ΚΙΝΑΛ
Γκρίνιες λένε υπάρχουν στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, με την συμπεριφορά της προέδρου Φώφης Γεννηματά και τους διορισμένους που θα πάνε στο συνέδριο. Αλλά παρόλο που γκρινιάζουν δεν «τολμούν» να σηκώσουν το γάντι και να θέσουν θέμα ηγεσίας.. Στο συνέδριο όμως λένε ότι κάποιοι θα βάλουν το ζήτημα των νομαρχιακών επιτροπών και των στελεχών που δεν είναι εκλεγμένοι αλλά θα ψηφίσουν στο συνέδριο.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ανήκει στην ομάδα αυτών που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το εάν θα πρέπει το συνέδριο να γίνει με γρήγορες διαδικασίες ή να τηρηθούν οι προβλέψεις του καταστατικού και να πάει παραπίσω, ώστε να εκλεγούν νέοι σύνεδροι. Αλλά η Φώφη φαίνεται πως κατάφερε να επιβληθεί στους εσωκομματικούς της αντιπάλους και να παραμείνει πρόεδρος μέχρι το 2021.

Βλέπετε το 2021 είναι μια σημαδιακή χρονιά. Συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Λέτε τότε να επαναστατήσουν οι σύντροφοι; Πάντως κάποιοι ακονίζουν τα μαχαίρια τους παρόλο που λένε ότι τα έβαλαν στα θηκάρια.


Σε τοπικό επίπεδο πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν συμφωνούν με την κ. Γεννηματά και μάλιστα της χρεώνουν την στρατηγική που ακολούθησαν κάποιοι στις δημοτικές εκλογές. Μάλιστα σχολιάζουν έντονα τις κινήσεις αυτών από την δημοτική παράταξη να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουλίου.

Εάν το ΚΙΝΑΛ συνεχίσει έτσι στις επόμενες εκλογές δεν θα μπορούν να φτιάξουν ψηφοδέλτιο στο νομό, λένε.

Εφημερίδα «Συνείδηση»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ