2019-11-02 13:00:15
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο επικρατέστερος προγραμματισμός του ΣΚΑΪ από τον Γενάρη...
"Restart" θέλει να κάνει ο ΣΚΑΙ από το β μισό της σεζόν.

Η μυθοπλασία δεν έφερε τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης και το κανάλι αποφάσισε να "ποντάρει" στα ριάλιτι και στα παιχνίδια.

Έτσι, από τον Ιανουάριο επιστρέφει το "My style rocks" με επικρατέστερη παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού και θα προβάλλεται κάθε απόγευμα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 7.50, δίνοντας lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Με άλλα λόγια, θα αντικαταστήσει τα προγράμματα "Φτερωτός Θεός", "Boom" και "Guess my age".

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην υπάρχει τη φετινή σεζόν έξτρα επεισόδιο "My style rocks-Gala", καθώς καμία από τις προηγούμενες χρονιές δεν σημείωσε υψηλή τηλεθέαση.

Ένα δεύτερο ριάλιτι που τα στελέχη του ΣΚΑΙ ευελπιστούν να προλάβουν να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο είναι το "Big Brother". Το ριάλιτι θα προβάλλει καθημερινά μονόωρα επεισόδια με αποσπάσματα από τη ζωή των παικτών στο σπίτι, κατά πάσα πιθανότητα στο slot 11-12. Την Κυριακή το βράδυ έχουν προγραμματιστεί τα live επεισόδια, που θα βρεθούν απέναντι από τον νέο κύκλο του "Your face sounds familiar".

Τις Παρασκευές φαίνεται πως "κλειδώνει" το "Παιχνίδια χωρίς σύνορα" με τον Θέμη Γεωργαντά. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ