2019-11-03 01:36:34
Φωτογραφία για Τα τίμια φθηνά ασύρματα ακουστικά
Το τελευταίο διάστημα η αγορά έχει πλημμυρίσει από ασύρματα ακουστικά με πρόσφατο παράδειγμα την Apple που κυκλοφόρησε τα νέα της ακουστικά Airpod pro με τιμή στα 250 δολάρια και σημαία την "ενεργή ακύρωση θορύβου" όταν και το πιο φθηνό κινέζικο ακουστικό έχει αυτή τη δυνατότητα πριν από πολύ καιρό.

Έτσι σήμερα θα αναφερθούμε στα ακουστικά QCY T3 HiFi που τα αγόρασα πρόσφατα και αξίζουν με το παραπάνω τα χρήματα τα τους.

Ας ξεκινήσουμε με το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Q3 T3 / Xiaomi T3 (γιατί στη Xiaomi ανήκει η εταιρία).

Το T3 δεν έχει ακουστικά σχήματος φασολιών, αλλά έχει όμως ένα σχεδιασμό σαν τα Apple AirPods. Δεν μπορείτε να τα κρεμάσετε στο αυτί σας όπως τα AirPods αλλά πρέπει να τα πιέσετε κάτι που ίσως σε καποια αυτιά να μην ταιριάζουν απόλυτα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν τα δυνατά μπάσα ίσως.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα, το QCY T3 προσφέρει χειριστήρια αφής. Πατήστε η σύρετε το δάχτυλο σας στη επιφάνεια των ακουστικών για αναπαραγωγή / παύση, για να παραλείψετε ή να επιστρέψετε ένα τραγούδι.


Η αναπαραγωγή των βίντεο για να παρακολουθήσετε ταινίες με το QCY T3 λειτουργεί πολύ καλά στο Android ... και κυρίως στο iPhone.

Το QCY T3 προσφέρει έναν ισορροπημένο ήχο με ενισχυμένο μπάσο, μεγάλη σαφήνεια και μια γλυκιά λεπτομέρεια. Το μπάσο του QCY T3 ακούγεται πιο γεμάτο και χτυπά μια δίκαιη πρωτιά από ό, τι σε προηγούμενα μοντέλα της μάρκας.Σε σύγκριση με το QCY QS1 / T1 / QS2, η Τ3 προσφέρει μια πιο αυθεντική τονικότητα.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το QCY T3 ή το Xiaomi T3 όπως αλλιώς λέγεται, θα πρεπει να το προσαρμοσετε σωστα στα αυτια σας κάτι που με τον καιρό θα το συνηθίσετε.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά τους είναι:

Χρόνος φόρτισης: Περίπου. 2 ώρες

Απόσταση επικοινωνίας: 10m (σε ανοιχτό χώρο)

Μπαταρία: 60mAh (μεμονωμένα ακουστικά). 600mAh (βάση φόρτισης)

Έκδοση Bluetooth: V5.0

Αυτόματη ενεργοποίηση και σύνδεση όταν τα παίρνετε στα χέρια σας και απενεργοποίηση όταν τα βάζετε ξανά στη θήκη φόρτισης.

Μέχρι και 4 επαναφορτίσεις την ημέρα κάτι που θα σας δώσει μέχρι 25 περίπου ώρες λειτουργίας

Τα συγκεκριμένα ακουστικά QCY T3 τα αγόρασα από το Amazon στη εκπληκτική τιμή των 27 περίπου ευρώ από το σύνδεσμο εδώ και ειλικρινά δεν θα το μετανιώσετε αν κάνατε αυτή τη αγορά.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ