2019-11-03 10:00:14
Φωτογραφία για Κολοσσός: Η αφιέρωση στον Χατζηλαζάρου και η selfie της νίκης στα αποδυτήρια (pic)
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Κολοσσός Ρόδου νίκησε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, κι όπως ήταν φυσιολογικό, η ομάδα της Ρόδου πανηγύρισε στα αποδυτήρια το σπουδαίο διπλό. Εκεί όπου βγήκε και η καθιερωμένη selfie της νίκης!

Όπως μπορείτε να δείτε κ ιαπό τη φωτογραφία που ανέβασε ο Κολοσσός Ρόδου στα social media, προπονητές, παίκτες και τα άλλα μέλη της ομάδας πανηγύρισαν και χάρηκαν με την ψυχή τους τη νίκη επί του Άρη!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης, που με τη σειρά του νίκησε επίσης πάλι τον Άρη, αφού ως coach του Χολαργού, τον νίκησε κι εκείνος πέρυσι, αφιέρωσε τη νίκη στον χορηγό του Κολοσσού H Hotels, κ.Χατζηλαζάρου!

Αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Λυκογιάννης στη συνέντευξη Τύπου:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον πιο βασικό μας χορηγό τον κ. Χατζηλαζάρου, που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας.


Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς, κακό για τους προπονητές, ευχάριστο, για αυτούς που το είδαν. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να… αυτοκτονήσουμε. Ενώ είχαμε τον ρυθμό χάλασε το μυαλό μας με αποτέλεσμα να κυνηγάμε στο σκορ.

Είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια. Στις παρατάσεις όμως δείξαμε καρδιά, καθαρό μυαλό. Στο τέλος ισχύει πως όταν χάνεις ένα παιχνίδι στον πόντο, μετά το παίρνεις, όπως και έγινε.

Ο Τζάκσον πήρε ένα μεγάλο σουτ στο τέλος. Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα που όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται πιο δύσκολη. Παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει ο Άρης έχει βαριά φανέλα και είναι μια μεγάλη ομάδα”.
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ