2019-11-03 23:21:34
Φωτογραφία για Video: Η δοκιμή που θέλουν όλοι οι άντρες για το αυτοκίνητό τους
Αναμφίβολα πρόκειται για ένα σετ δοκιμών που θα πρέπει να υποβάλλονται τα αυτοκίνητα,

ιδιαίτερα όταν απευθύνονται σε… κακά αγόρια. Κατα το Αγγλικο σε “bad boys” που ταλαιπωρούν τις Κυρίες!

Και μπορεί στην Ελλάδα να μην την είδαμε ποτέ, όμως πρόκειται για μία πολύ πετυχημένη διαφήμιση της Fiat, η οποία προβάλλει την S έκδοση του Fiat 500.

Ηταν το 2017 που το τμήμα marketing της Fiat διαπιστώνοντας οτι το 500ράκι το επέλεγαν κυρίως γυναίκες, έδωσαν… εντολή στους μηχανικούς της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας να βγάλουν στην αγορά μία πιο αρρενωπή έκδοση του δημοφιλούς μικρού, με σκοπό τα ευρώ και των ανδρών!

To S λοιπόν ήταν η πιο πιο σπορ έκδοση του 500 πριν από το Abarth, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες της γκάμας. Το Fiat 500S διακρίνεται για τους πιο σπορ προφυλακτήρες του με μαύρο πλέγμα και ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης εμπρός, τα πίσω φιμέ τζάμια, τα πλαϊνά σπόιλερ και την πίσω αεροτομή. Νέα σχεδίαση έχουν και οι ζάντες αλουμινίου σε 15 ή 16 ίντσες, ενώ η παλέτα των χρωμάτων αποτελείται από ένα ειδικό μπλε χρώμα και ένα πράσινο.


Στο εσωτερικό, τονίζεται και εδώ ο σπορτίφ χαρακτήρας της έκδοσης με διχρωμία στα νέα, πιο σπορτίφ καθίσματα (μαύρο και μπλε ή λευκό ή κίτρινο), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής δερμάτινης ταπετσαρίες με λευκές ή μπλε λεπτομέρειες.

Αναμφίβολα, ο τρόπος που θέλησε να προβάλλει τηλεοπτικά το πιο αρρενωπό 500S ήταν ιδιαίτερα έξυπνος και φυσικά χιουμοριστικός Δείτε το video:
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ