2019-11-04 08:19:29
Φωτογραφία για Στηρίζει Ντιντιό και παραιτείται ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΜΕΝΣ Αλχιας Αλέξανδρος Πράπας
Του Ηλία Προύφα

Στηρίζει Ντιντιό και παραιτείται ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΜΕΝΣ Αλχιας Αλέξανδρος Πράπας. Σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε στο Δ.Σ και η οποία κοινοποιήθηκε στα μέλη της ΕΣΠΕΛ, ο μέχρι σήμερα Γραμματέας  Δημοσίων Σχέσεων της μίας από τις δύο νόμιμες ομοσπονδίες στρατιωτικών, της ΠΟΜΕΝΣ, δηλώνει ότι στηρίζει το Σμηναγό Θωμά Ντιντιό, θέτοντας στη διάθεση της ομοσπονδίας την παραίτησή του.

Αγαπητά μέλη της ΕΣΠΕΛ,

Σας παραθέτουμε την επιστολή παραίτησης του κ. Αλέξανδρου Πράπα από τη θέση του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων ΠΟΜΕΝΣ, για την ενημέρωσή σας: 

''Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΜΕΝΣ.

Κατόπιν (Εντολής) του Προέδρου της ΠΟΜΕΝΣ κ. Δημήτριου  Ρώτα για ηλεκτρονική ψηφοφορία, μετά από επείγουσα απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, περί Αντικατάστασης του Αντιπροέδρου Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΜΕΝΣ κ. Θωμά Ντιντιού, καθώς  επίσης και η πρόσκληση του Πρόεδρου   την 16η Οκτ 2019 προκειμένου ( τυχόν ) πειθαρχικού παραπτώματος για τον τρόπο διοργάνωσης  της ημερίδας της  ΕΣΠΕΛ, δεν με βρίσκουν σύμφωνο ως Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΜΕΝΣ και ως μέλος  της ΕΣΠΕΛ.


Αναφέροντας σας η  περί αντικατάσταση του Αντιπροέδρου λόγω μη επίτευξης των στόχων , ως Γραμματέας Δημοσιών Σχέσεων ουδέποτε μέχρι σήμερα είχα  αντιληφθεί ότι επικρατούσε δυσαρέσκεια επί του  έργου της Αντιπροεδρίας, ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα, σύμφωνα με τα λεγόμενα σας.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων έπραξε 《 Άριστα 》 τα καθήκοντά του και γνωρίζοντας τον πολύτιμο χρόνο που στέρησε από την οικογένειά του, σεβόμενος την προσπάθεια του  και τον ίδιο, μη έχοντας ως γνώμονα τη ροπή να επιρρίπτω ευθύνες μόνο σε έναν, αναλαμβάνοντας και τις δικές μου ευθύνες σας θέτω την παραίτηση μου από τη θέση του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΜΕΝΣ.

Η ανάληψη των ευθυνών μας είναι ίσως η πιο αποφευκτέα κατάσταση για όλους μας.

Εύχομαι οι νέοι στα καθήκοντα της Αντιπροεδρίας,από καρδιάς να επιτύχουν τους στόχους, για το καλό της ΠΟΜΕΝΣ.

-Με Τιμή προς το Δ.Σ. -

Αλχίας (ΠΒ) Πράπας Αλέξανδρος

(Παρακαλώ για την προώθηση της επιστολής μου προς την ΠΟΜΕΝΣ και την ενημέρωση των μελών της ένωσής μου ΕΣΠΕΛ.)''
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ