2019-11-04 12:04:34
Φωτογραφία για «Cherchez la femme»... πίσω από την έχθρα Ουίλιαμ και Χάρι: «Στα μαχαίρια» εξαιτίας της Μέγκαν;
Οι δυο γιοι της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν κάποτε αχώριστοι - Ένα σχόλιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ για την Μέγκαν Μαρκλ ήταν αρκετό για να «διαλύσει» την σχέση τους

Έχασαν την μητέρα τους σε μικρή ηλικία και ο πατέρας τους είχε, ήδη, στο πλευρό του μια άλλη γυναίκα. Οι δυο γιοι της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Κάρολου ήταν αχώριστοι και ακόμα και όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παντρεύτηκε την Κέιτ Μίντλετον, ο Χάρι συνόδευε συχνά το ζευγάρι σε δημόσιες εξόδους και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Ξαφνικά, λίγους μήνες μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιό, Μέγκαν Μαρκλ, τον Μάιο του 2018, ο βρετανικός Τύπος αποκαλύπτει πως τα δύο αδέλφια, όχι μόνο δεν διατηρούν πλέον καλές σχέσεις, αλλά ο ένας αποφεύγει τον άλλον.

Τα σχετικά δημοσιεύματα συνεχίζονται όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του αποφασίζουν να μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου διαμένει και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά, στο Ουίνδσορ, στην βασιλική κατοικία Frogmore Cottage. Η μετακόμιση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ έγινε τον περασμένο Απρίλιο, ένα μήνα πριν την γέννηση του πρώτου παιδιού του ζευγαριού, του Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ.


Ο Χάρι επιβεβαίωσε πως με τον αδελφό του «βαδίζουν σε διαφορετικά μονοπάτια»

Αλλά και οι σχέσεις της Κέιτ Μίντλετον με την Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν οι καλύτερες όλο αυτό το διάστημα, αν και οι δύο γυναίκες πραγματοποίησαν μια κοινή εμφάνιση στο Γουίμπλετον μέσα στο καλοκαίρι. Όμως, ο πρίγκιπας Χάρι δεν άφησε καμιά αμφιβολία πως η σχέση με τον μεγαλύτερο αδελφό του περνάει κρίση, όταν στο ντοκιμαντέρ του ITV «Χάρι & Μέγκαν: Ταξίδι στην Αφρική», το οποίο προβλήθηκε στις 20 Οκτωβρίου, δεν επιτέθηκε μόνο στα μέσα ενημέρωσης, αλλά επιβεβαίωσε πως με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ «περνούν καλές και κακές ημέρες» και «βαδίζουν σε διαφορετικά μονοπάτια».

Τι ήταν αυτό που προκάλεσε ρήξη στην σχέση των δύο άλλοτε αγαπημένων αδελφών; Η βασιλική συντάκτρια Άντζελα Μόλαρντ δήλωσε σε συνέντευξή της πως ένα σχόλιο του δούκα του Κέιμπριτζ για την πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits ήταν η αιτία που οι δύο γαλαζοαίματοι έχουν απομακρυνθεί.

Η Μόλαρντ μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή τόνισε πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, όταν είχε σχέση με την Κέιτ Μίντλετον, σκέφθηκε πολύ αν θα έπρεπε να ενώσει την ζωή του μαζί της, λόγω της υψηλής καταγωγής του. Έτσι, σύμφωνα πάντα με την Μόλαρντ, όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να παντρευτεί την Μέγκαν, ο μεγαλύτερος αδελφός του, τον ρώτησε αν είναι σίγουρος γι' αυτή την απόφαση.

Ο Ουίλιαμ είχε επιφυλάξεις για τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

Καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας δεν είναι παράλογο να πει στον αδελφό του «Το έχεις σκεφθεί;», «Μήπως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα;», ανέφερε η Μόλαρντ και πρόσθεσε πως «Η Μέγκαν είναι Αμερικανίδα, υπάρχουν πολλά ζητήματα, πολλές πιέσεις και στους δυο τους (τον Χάρι και την Μέγκαν) και αυτή (η Μέγκαν) δεν έχει το στήριγμα μιας δεμένης οικογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Η βασιλική συντάκτρια θεωρεί πως ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε στην μέλλουσα, τότε, σύζυγό του τις επιφυλάξεις του μεγαλύτερου αδελφού του για τον γάμο τους και βέβαια, Χάρι και Μέγκαν, έκτοτε, έχουν θυμώσει με τον δούκα του Κέιμπριτζ.

Το 2017, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σχολίασε για τον επικείμενο γάμο του Χάρι με την Μέγκαν: «Τους εύχομαι όλη την ευτυχία και την επιτυχία στα σχέδια του γάμου. Ελπίζω αυτός (ο γάμος) να πάει πραγματικά καλά».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ