2019-11-04 13:53:38
Φωτογραφία για Ο Τραμπ τα «άκουσε» σε αγώνα πολεμικών τεχνών αλλά κράτησε μόνο το σχόλιο «bad motherfucker»
Συνέβη στη Νέα Υόρκη - Από όλα όσα άκουσε ο Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε μόνο το ευνοϊκό

για τον ίδιο σχόλιο ενός εκ των μαχητών που μπήκαν στο «κλουβί»

Με αποδοκιμασίες αλλά και επιδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον Ντόναλντ Τραμπ οι φίλαθλοι αγώνα του Ultimate Fighting Championship, το Σάββατο, στη Νέα Υόρκη λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του προέδρου των ΗΠΑ ότι αποχωρεί από το «Μεγάλο Μήλο» και πλέον θα δηλώνει κάτοικος Φλόριντα.

Ο ίδιος, ωστόσο, φρόντισε από όλα όσα άκουσε να κρατήσει μόνο το σχόλιο «bad motherfucker» που έκανε για τον ίδιο ο ένας από τους δύο μαχητές που μπήκαν στο «κλουβί».

Συγκεκριμένα ο Νάτε Ντίαζ ρωτήθηκε για την άποψή του σχετικά με τον Τραμπ με τον ίδιο να απαντά «ανεξαρτήτως του τι απόψεις έχεις για τον Τραμπ ως πρόεδρο, ο τύπος είναι bad motherfucker» αντλώντας, προφανώς, έμπνευση από τον αγώνα που ήταν για τον τίτλο Baddest Motherfucker in the Game.


Στο πλευρό του Τραμπ, ο οποίος έχει δεσμούς με το UFC, ήταν οι δύο γιοί του, Ντον Τζούνιορ και Έρικ, καθώς και αρκετοί γερουσιαστές των Ρεπουμπλικανών.

Ο Έρικ Τραμπ, πάντως, με ανάρτησή του στο twitter επιτέθηκε στο BBC επειδή έγραψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποδοκιμάστηκε γράφοντας «είστε αστείοι. Είστε οι πιο άτιμοι άνθρωποι. Το πλήθος φώναζε "Ντόναλντ Τραμπ" και "USA"» με τον Guardian να επισημαίνει ότι ειδικά για τις ιαχές «USA» ο γιός του Αμερικανού προέδρου ίσως να μπερδεύτηκε από την έκρηξη του πλήθους όταν ο Αμερικανός Ντέρικ Λιούις κέρδισε τον Βούλγαρο αντίπαλό του.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ