2019-11-04 21:43:09
Φωτογραφία για Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας τα Netflix Trailers στο WhatsApp
Οι πλατφόρμες ροής όπως το Netflix και το Hulu άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο έχουμε πρόσβαση σε περιεχόμενο των βίντεο.  

Τώρα, το WhatsApp προσθέτει μια νέα λειτουργία που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το Netflix μέσα στην εφαρμογή. Χρησιμοποιεί τη λειτουργία Picture-in-Picture του WhatsApp και μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο ή προεπισκοπήσεις χωρίς να αφήσετε την εφαρμογή.

Το WhatsApp προσφέρει ήδη αυτό το χαρακτηριστικό και με άλλες υπηρεσίες όπως το Instagram και το YouTube. Η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει τώρα και το Netflix στη λίστα. Από δω και καιρό, οι χρήστες του WhatsApp μπορούν να μοιράζονται και να έχουν πρόσβαση σε τρέιλερ του Netflix και άλλο περιεχόμενο μέσα στην εφαρμογή. Η κοινή χρήση του περιεχομένου από το Netflix δεν είναι διαισθητική και με χαρακτηριστικά όπως αυτά τα πράγματα θα είναι πιθανώς ευκολότερα.

Σε αυτό το σημείο, η λειτουργία θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε μόνο προεπισκοπήσεις ή τρέιλερ. Επιπλέον, η λειτουργία αυτή τη στιγμή διατίθεται μόνο για τους χρήστες του iOS. Χαρακτηριστικά, οι λειτουργίες εκκινούνται για πρώτη φορά για το iOS ακολουθούμενες από άλλες πλατφόρμες. Αφού το μοιραστείτε, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο εικονίδιο αναπαραγωγής στη μικρογραφία και να παρακολουθήσετε το βίντεο στο WhatsApp. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε streaming της ταινίας πλήρους μήκους τότε θα πρέπει να κατευθυνθείτε στην εφαρμογή του Netflix.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ