2019-11-04 23:54:26
Φωτογραφία για Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ βρίσκεται στην Αθήνα για επενδύσεις
Επικεφαλής αντιπροσωπείας 13 ατόμων ο Σεΐχης Faisal Al Thani, πρόεδρος της AL FAISAL

Holding, Aamal Artic και Hospitality Investment συζητά για επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού και της ενέργειας

Συναντήσεις υψηλού επιπέδου για επενδύσεις στους τομείς του Τουρισμού και της Ενέργειας πραγματοποιεί η βασιλική οικογένειας του Κατάρ που βρίσκεται από προχθές στην Αθήνα και αναμένεται να αναχωρήσει αύριο.

Συγκεκριμένα ο Σεΐχης Faisal Al Thani, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων του Κατάρ, συνοδεύεται από τους γιούς του Σεΐχη Mohammed Al-Thani (Πρόεδρο της POWERGLOBE QATAR και Optimized Holding) τον Σεΐχη Jassim Al-Thani (Αντιπρόεδρο της Al Faisal Holding), τον Δρ. Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο (CEO της POWERGLOBE QATAR) και τον Tareq El Sayed (CEO της ARTIC Investments). Στο σύνολο της η αντιπροσωπεία απαρτίζεται από 13 άτομα, στο οποίο συμμετείχαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, υψηλόβαθμα στελέχη, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της ARTIC Investments.

Ο Σεΐχης Faisal Al Thani και οι εκπρόσωποι του θα έχουν δύο μόνο συναντήσεις στην Αθήνα, η μία από τις οποίες γίνεται με επιχειρηματία στο χώρο του τουρισμού και μεγάλο πλοιοκτήτη. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται κατόπιν σύστασης του ελληνικής καταγωγής Δρ. Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος ζει στο Κατάρ και αυτή την περίοδο τελεί Διευθύνων Σύμβουλος της POWERGLOBE για την Ευρώπη και την Αφρική.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ