2019-11-05 09:00:38
Φωτογραφία για Αποτροπιασμός στην Ρόδο: Ασελγούσε στα παιδιά της δεύτερης γυναίκας του
Αντιμέτωπος με την κατηγορία της άγριας αποπλάνησης τεσσάρων παιδιών -όλα εγγόνια της δεύτερης συζύγου του- επρόκειτο να βρεθεί σήμερα ο 69χρονος κομμωτής που θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω έπειτα από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη.

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη στη Ρόδο είχε έρθει στην επιφάνεια τον Ιανουάριο του 2014, όταν η μητέρα δύο εκ των τεσσάρων κοριτσιών και ανιψιά της συζύγου του τον κατήγγειλε για ασέλγεια σε βάρος των παιδιών της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κομμωτής ασελγούσε σε βάρος των μικρών κοριτσιών σε χωριό της ανατολικής Ρόδου από το 1999 έως το 2014, όταν αυτά ήταν ηλικίας από 4 ως και 11 χρόνων!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο ηλικιωμένος ξεμονάχιαζε συστηματικά τις εγγονές της γυναίκας του και τις θώπευε στα γεννητικά όργανα και στο στήθος τους. Ο ίδιος αποδίδει τις κατηγορίες σε οικονομικές διαμάχες που έχουν με τη σύζυγό του οι συγγενείς της και γονείς των παιδιών που έχουν κάνει τις καταγγελίες.
newsbreak
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ