2019-11-05 09:19:37
Φωτογραφία για Τέιλορ Σουίφτ, Μπίλι Άιλις, Χάλσεϊ και BTS νικητές στα MTV Europe Awards
Οι Τέιλορ Σουίφτ, Μπίλι Άιλις, Χάλσεϊ και BTS ήταν οι μεγάλοι νικητές των Ευρωπαϊκών Μουσικών Βραβείων MTV που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

Η Χάλσεϊ απέσπασε τα βραβεία Καλύτερη Ποπ Καλλιτέχνις και Καλύτερη Εμφάνιση, η Άιλις το βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού για το «Bad Guy» και βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενης και η Σουίφτ το βραβείο Καλύτερο Βίντεο για το τραγούδι «ME», καθώς και αυτό της Καλύτερης Εμφάνισης στη μουσική βιομηχανία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι BTS κέρδισαν τις Σουίφτ και Αριάνα Γκράντε στην κατηγορία Καλύτερη Ζωντανή Ερμηνεία. Οι Green Day κέρδισαν το βραβείο Καλύτερης Ροκ Ερμηνείας, ενώ οι Little Mix εκπροσώπησαν την Μεγάλη Βρετανία και απέσπασαν το βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας στη χώρα τους.

Ανάμεσα στους νικητές ήταν και οι Ava Max, Rosalia, Nicki Minaj και FKA Twigs. Κι ενώ φέτος οι απονομές ήταν ομοιόμορφα μοιρασμένες, υπήρξαν αρκετές στιγμές που ξάφνιασαν τους παρευρισκόμενους, όπως οι υποψηφιότητες των Γκράντε και Lil Nas X, οι οποίοι δεν κέρδισαν και έμειναν με άδεια χέρια.


Λίαμ Γκάλαχερ

Η φετινή τελετή ήταν μια μεγάλη γιορτή για τις γυναίκες καλλιτέχνιδες, οι οποίες κυριάρχησαν στην σκηνή. Από την στιγμή που η Dua Lipa άνοιξε την τελετή με τη δυναμική ερμηνεία της, μέχρι την Χάλσεϊ που κέρδισε το πρώτο της βραβείο, οι γυναίκες είχαν μια καταπληκτική χρονιά όσον αφορά την πορεία τους στη μουσική.

Οι νικητές Καλύτερο Βίντεο

Τέιλορ Σουίφτ, Μπράντον Ούρι - «ΜΕ»

Καλύτερος Καλλιτέχνης

Σον Μέντες

Καλύτερο Τραγούδι

«Bad Guy» - Μπιλι Άιλις

Καλύτερη Συνεργασία

Rosalia, J Balvin, El Guincho - Con Altura

Πρωτοεμφανιζόμενος

Μπίλι Άιλις

Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνις

Χάλσεϊ

Καλύτερη Live Ερμηνεία

BTS Καλύτερο Ροκ Συγκρότημα

Green Day

Καλύτερο Χιπ-Χοπ

Nicki Minaj

Καλύτερο Εναλλακτικό

FKA Twigs

Καλύτερη Ηλεκτρονική Μουσική

Martin Garrix

Καλύτερη Εμφάνιση

Χάλσεϊ

Συγκρότημα με τους μεγαλύτερους θαυμαστές

BTS Καλύτερη Ερμηνεία στην Αγγλία και Ιρλανδία

Little Mix

Καλύτερο Ροκ Είδωλο

Λίαμ Γκάλαχερ

naftemporiki.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ