2019-11-05 10:42:24
Φωτογραφία για Με διαταγή του Α/ΓΕΣ σβήστηκε το «πέναλτι» των 600 ευρώ σε στρατιωτικό
Η υπόθεση του στρατιωτικού ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει 600 ευρώ για την νοσηλεία του σε κρατικό νοσοκομείο προκάλεσε την παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΣ.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Ο στρατιωτικός, όπως είχε γράψει του usay.gr, κλήθηκε να πληρώσει το κόστος της επέμβασης που του έγινε σε κρατικό νοσοκομείο για να αφαιρεθούν λάμες που του είχαν τοποθετηθεί μετά από τροχαίο ατύχημα από την τσέπη του. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης των Στρατιωτικών της Ηπείρου (ΕΣΠΕΗΠ) η οποία σημείωνε πως η εναλλακτική που είχε ο στρατιωτικός ήταν να πάει στο πλησιέστερο στρατιωτικό νοσοκομείο το οποίο όμως βρίσκεται σε απόσταση 250 χλμ από τα Ιωάννινα.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς άκουσε όσα είπαν και με διαταγή του έλυσε το θέμα, όμως το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καλείται, όπως λένε οι ίδιοι οι στρατιωτικοί, να δώσει άμεση και οριστική λύση στο σοβαρό αυτό θέμα.

Αυτό που ζητούν είναι μια μόνιμη λύση ώστε σε περιοχές που δεν υπάρχουν στρατιωτικά νοσοκομεία να επιτρέπεται η νοσηλεία των στρατιωτικών σε κρατικά νοσοκομεία όπως και σε συμβεβλημένους με το ταμείο τους ιατρούς.

ΠΗΓΗ: https://www.usay.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ