2019-11-05 20:32:37
Φωτογραφία για Με επιτυχία η ημερίδα των, Ιατρικού και Δικηγορικού, Συλλόγων Αμαλιάδας
Ήλιδα Κάμπος News 

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών τους στην άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα που από κοινού διοργάνωσαν ο Ιατρικός και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας με θέμα «Ιατρική Αμέλεια – Ιατρική Ευθύνη». Οι εργασίες της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο AMALIAS HOTEL ξεκίνησαν με τους χαιρετισμούς των δυο προέδρων κ.κ. Κώστα Τσαούση και Θανάση Θεοδόση.

Ακολούθησε η εισήγηση της κ Άννας Μαστοράκου, Πυρ. Ιατρού – Α’ Αντιπροέδρου Π.Ι.Σ. – Προέδρου του Ι.Σ. Πατρών με θέμα «Η ιατρική πράξη στο εδώλιο».Ο κ Νίκος Μαστρονικολής, Αναπληρωτής Καθηγητής ΩΡΛ ΠΓΝΠ μίλησε για την «Ιατρική ευθύνη στην καθημερινή πρακτική και ο κ Αντώνης Αλαπάντας Πρόεδρος Πρωτοδικείου Πατρών – Προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Πατρών, Διδάκτωρ Νομικής Σχολής Αθηνών με το θέμα «Ποινική ευθύνη σε θέματα αμέλειας ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού». Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του Αθανάσιου Πλεύρη, Δικηγόρου, Βουλευτή Αθηνών με θέμα «Αστική ευθύνη σε θέματα αμέλειας ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού».

Μεταξύ άλλων την ημερίδα παρακολούθησαν ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος, οι πρόεδροι του ΔΣ Ήλιδας κ Αντώνης Πατρινός και Πηνειού Θεόδωρος Θεοδωρακόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Μπίλια και Χρήστος Μπιλίρης, η Δημοτική Σύμβουλος Ήλιδας Ιωάννα Σταυροπούλου. Επίσης ο πρόεδρος Πρωτοδικών Αμαλιάδας κ Κωνσταντίνος Χονδρόσμος η Εισαγγελέας Αμαλιάδας κ Αρετή Τέγου δικηγόροι και γιατροί μέλη των δυο συλλόγων.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ