2019-11-05 22:18:51
Φωτογραφία για Τουλουπάκη: Οι λειτουργοί του Αρείου Πάγου δεν έχουν καμία σχέση με τη διαρροή του εγγράφου στην «Καθημερινή»
Μια ημέρα μετά το εξώδικό της προς στην εφημερίδα «Καθημερινή» η επικεφαλής της

εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη προχωρά σήμερα σε νέα διευκρινιστική δήλωση. Με αυτή εκφράζει τη βεβαιότητά της ότι οι «λειτουργοί του Αρείου Πάγου» δεν ευθύνονται για τη διαρροή του απόρρητου εγγράφου της προς την εφημερίδα.

Στη δήλωσή της η κυρία Τουλουπάκη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προς αποφυγή σκόπιμων παρερμηνειών διευκρινίζω ότι με κανέναν τρόπο η εξώδική μου δήλωση δεν συνιστά μομφή σε βάρος του Αρείου Πάγου, τους λειτουργούς του οποίου σέβομαι και τιμώ και για τους οποίους είμαι απολύτως βέβαιη ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη διαρροή του εμπιστευτικού εγγράφου που είδε το φώς της δημοσιότητας».

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την αποστολή του εξωδίκου εκ μέρους της εισαγγελέως στην «Καθημερινή» αποτέλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis είναι τα ίδια πρόσωπα με τους μάρτυρες που εξετάστηκαν στις ΗΠΑ, προσδοκώντας οικονομικές απολαβές.

H εφημερίδα αποκάλυπτε σχετικό απόρρητο έγγραφο της κυρίας Τουλουπάκη με παραλήπτη τον αντεισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου Λάμπρο Σοφουλάκη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ