2019-11-05 22:57:26
Φωτογραφία για Ύποπτος έφηβος για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών σε νηπιαγωγείο
Η υπόθεση έχει ανοίξει από τον Ιούλιο - Οι αστυνομικές Αρχές έχουν παρακολουθήσει

βίντεο 250 ωρών και έχουν αναγνωρίσει ως πιθανά θύματα παιδιά ηλικίας 2 - 5 ετών

Σάλος στη Βρετανία, με αφορμή τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης μικρών παιδιών σε νηπιαγωγείο της πόλης Τορκί, στην κομητεία Ντέβον.

Οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής έχουν βάλει λουκέτο στο νηπιαγωγείο Jack and Jill Childcare από τις 24 Οκτωβρίου, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι καταγγελίες στρέφονται κατά ενός έφηβου υπαλλήλου, ο οποίος είχε συλληφθεί από τις 29 Ιουλίου. Οι πληροφορίες θέλουν τους ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, να έχουν επικοινωνήσει με περισσότερες από 100 οικογένειες, ζητώντας τους να συνεργαστούν.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί έχουν παρακολουθήσει πάνω από 250 ώρες βιντεοσκοπημένου υλικού από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του νηπιαγωγείου και έχουν αναγνωρίσει ως πιθανά θύματα παιδιά ηλικίας από 2 ως 5 ετών. Πηγή της Daily Mail ισχυρίστηκε πως ο αριθμός των θυμάτων ίσως είναι 12.

Ο ύποπτος έφηβος, που έχει ήδη ανακριθεί για την πιθανή πολλαπλή σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών, έχει αφεθεί ελεύθερος υπό αυστηρούς περιοριστικούς όρους μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, η αστυνομία έχει δημιουργήσει τηλεφωνική γραμμή παροχής στήριξης σε οικογένειες που έστελναν τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ