2019-11-06 10:30:27
Φωτογραφία για Η Μεγαλοοικονόμου ιδρύει κόμμα και το ονομάζει... ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ
Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μπορεί πρόσφατα να είχε πει ότι θα… επέστρεφε στη χρυσοχοΐα (πριν μπει στη Βουλή είχε με τον άνδρα της κοσμηματοπωλεία), αλλά φαίνεται πως η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και του ΣΥΡΙΖΑ έχει μέσα στο… αίμα της την πολιτική.

Βλέπετε, όπως αποκάλυψε στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», θα δημιουργήσει δικό της κόμμα, το οποίο θα λέγεται ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ και θα αποτελείται από 60% γυναίκες και 40% άνδρες. Σύμφωνα με την ίδια, το όνομα του κόμματος προέρχεται από τις λέξεις ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ και ΛΑΜΠΙΤΩ.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου υπογράμμισε: «Η Λυσιστράτη ήταν η Αθηναία δημοκρατική, η Λαμπιτώ ήταν Σπαρτιάτισσα ολιγαρχική και από την Ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Δηλαδή τα ίδια δικαιώματα και οι ίδιες υποχρεώσεις εκ μέρους και των δύο φύλων.

Το κόμμα μου δεν θα έχει χρώμα και θα βρίσκεται ανάμεσα στον κεντροδεξιό – κεντροαριστερό χώρο. Αν μπω στη Βουλή θα στηρίξω όποιο κόμμα εκλεγεί, φθάνει να υιοθετεί τα πιστεύω του κόμματός μου. Επίσης στο κόμμα δεν θα κατέβω με το Μεγαλοοικονόμου, που είναι του συζύγου μου το όνομα, αλλά με το πατρικό μου, Πασχαλίδου».


Η πρώην βουλευτής δήλωσε ότι έχει μετανιώσει που συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε ότι δεν έχει επαφές με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Δεν το έχω δει τον Τσίπρα. Όταν κατέθεσα την ανεξαρτητοποίησή μου στον πρόεδρο της Βουλής, ταυτοχρόνως του έστειλα και μια επιστολή όπου του εξηγούσα τους λόγους της αποχώρησής μου από το κόμμα που ήμουν συνεργαζόμενη. Δε τη δημοσιοποίησα πριν γίνουν οι εθνικές εκλογές, αφού δεν τη δημοσιοποίησε ο ίδιος, γιατί δεν ήθελα να θεωρήσουν ότι τους βλάπτω. Θα προτιμούσα να είχα μείνει ανεξάρτητη μέχρι το τέλος, να μην είχα πάει συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε και συνεχίζει: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει σωστή δουλειά και έχει πιο πολλή πείρα. Οι άλλοι ήταν άπειροι. Αν είχα μείνει ανεξάρτητη μέχρι το τέλος, όταν προκηρύσσονταν εκλογές, θα είχα πάει στη Νέα Δημοκρατία».

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε και στο bullying που δέχτηκε στην πολιτική εξαιτίας της παρορμητικότητάς της: «Μου έκαναν bullying στην πολιτική. Ως άτομο, επειδή είμαι παρορμητικό και δεν έχω πολιτικές καταβολές, αλλά επιχειρηματικές και μου αρέσει να εκφράζομαι όχι με ξύλινο λόγο, αλλά όπως αισθάνομαι, πολλές φορές παρεκτράπηκα. Τώρα το βλέπω, που είμαι ήρεμη και τα τα παιδιά μου ήταν οι μεγαλύτεροι κριτές μου. Αυτό το πλήρωσα και ψυχολογικά. Δεν με στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετάνιωσα που πήγα. Δεν ξαναστέλνω ούτε φωτογραφία μου στον ΣΥΡΙΖΑ πλέον. Θεωρώ ότι με εκμεταλλεύτηκαν».
via
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ