2019-11-06 12:53:34
Φωτογραφία για Δυο κρατούμενοι πήραν άδεια από τις φυλακές Τρικάλων και Βόλου και έγιναν καπνός
Όλο και πιο συχνά… εξαφανίζονται κρατούμενοι φυλακών που κάνουν χρήση της άδειας η οποία τους χορηγείται! Μεταξύ αυτών, είναι και επικίνδυνοι κακοποιοί όπως ένας 35χρονος

Έλληνας που εξέτιε ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όμως, αν και του δόθηκε άδεια από το Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων στο οποίο έπρεπε να είχε επιστρέψει την περασμένη Κυριακή, εκείνος προτίμησε να συνεχίσει να αναπνέει αέρα ελευθερίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένου και αναζητείται παντού από την Αστυνομία.

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές και για έναν 28χρονο αλλοδαπό που κρατείτο στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων της Κασσαβέτειας στον Βόλο αλλά δεν επέστρεψε από την άδεια που είχε λάβει την περασμένη Τετάρτη και αναζητείται. Ο αλλοδαπός, που πλέον θεωρείται δραπέτης, εξέτιε ποινή κάθειρξης για μεταφορά και προώθηση παράτυπων μεταναστών.

Από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, πάντως, συνελήφθη στην Κάτω Αχαΐα ένας 29χρονος αλλοδαπός που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος. Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ